Velkommen til Haukerød sykehus!

Her har mannen prøvd å få opp stemningen…

Nå runder vi 5. dagen med sykdom her på sykestuen på Haukerød. Jeg er bombesikker på at jeg ble smittet av 3-åringen som nøs meg midt i ansiktet onsdag formiddag. Det skal ikke stikkes under en stol at jeg er veldig utsatt i det yrket jeg jobber med til daglig. Så dette er også et lite rop til dere fine foreldre der ute som må passe på! Dagen etter at jeg ble syk kom feberen til eldstemann og han og jeg lå rett ut i hele helgen. Søndagen kom og jeg begynte å kjenne et lite snev av energi begynte minstefrøkna å kaste opp. Da hadde jeg allerede begynt å kjenne på en uggen følelse i magen og hadde vært på do noen ganger, så fra full influensa glidende over til omgangssyken er jo bare flott! Nei, ikke akkurat. Idag kastet nemlig eldstemann opp også. Og da tror jeg mannen min freaket litt ut for jeg tror han begynner å bli bittelitt lei samtidig som han er livredd for å bli syk selv. Hehe. Men man muntrer oss opp, handler mat, lager mat og steller oss som bare det <3 Jeg tør ikke engang å tenke på hvordan det er å være aleneforelder til to barn når sykdom inntrer huset. All ære til foreldre som klarer dette!

Det er ikke første gangen vi starter et nytt år med sykdom, jeg husker veldig godt det året eldstemann begynte sitt første år i barnehagen. Da var det også en lignende runde bare at det varte veldig, veldig lenge.

Innimellom all sovingen så blir det jo mye tv-titting. Og jeg fant en serie på Netflix som inspirerte meg veldig! O-M-G for ei nyyyydelig dame Marie Kondo er! Den serien der må dere bare ta en titt på! Måten hun bretter klær på er bare så genialt! Så nå tror jeg at jeg har funnet den perfekte måten å gjøre det enda mer oversiktlig for familien min. Noen andre som har sett eller lest bøkene hennes?

Ha en fin kveld videre folkens! Og til dere som er i samme situasjon som oss, masse god bedring til dere <3 Det blir bedre.

Tina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *