Vårens første

Jeg våkner og kvikner til med en gang det er sol og mildere i været. Siden jeg da var alene hjemme med barna måtte jeg finne på noe å gjøre med de. Flaks for meg hadde allerede svigermor spurt om vi skulle ta en skogstur sammen, for jeg liker best å gå på tur sammen med! Jo flere vi er jo koseligere blir det. Også for barna. Så turen gikk til Haslehuken på Breidablikk-området. Minstejenta gikk og gikk, snublet litt her og der, men reiste seg med et smil og fortsatte å gå. Da var mammahjertet stolt da!

Og gjett hva dere. Vi har akkurat hatt snart en uke uten sykdom. Jepp, forrige uke spydde eldstemann. Sykdom igjen liksom! Han våknet tidlig, tidlig lørdag morgen og måtte spy. Lørdagen som vi da hadde ventet på i flere uker og gledet oss masse til, som vi telte ned dagene til for vi skulle feire bursdag på lekeland sammen med en barnehagekamerat. Gjett om mammahjertet gråt noen bøtter med tårer. Vi håpet et lite øyeblikk at det bare var den ene gangen, men det kom mer og mer, og da måtte vi ringe rundt for å avlyse alt og utsette det en uke. Huff… Det er ikke gøy å se mammas hjertesten være så dårlig. Jeg så på hele gutten at han var lei seg, oppgitt og frustrert hver gang han spydde for da tenkte han at bursdagen måtte utsettes enda en gang.

Heldigvis er det glemt nå da. Vi har hatt en fin helg. Startet den med en heidundranes bursdagsfeiring på lekeland med mange glade barn <3 Etter bursdagen dro jeg videre på lønningspils og avsluttet en lang dag med en hyggelig prat med gode kolleger. Det trengs innimellom, for man skal jo være profesjonell på jobb og da er det ikke mye kaffeslabras da. Så det var hyggelig.

Min dose med sosiale sammenkomst har blitt fylt opp nå. Jeg har endelig fått vært sammen med jentene og det er så koselig <3 Litt av hvert skjedde den kvelden for å si det sånn. Lattermusklene fikk trent seg for å si det sånn.

Nå er klokka stilt og jeg er så forvirret og bør komme meg i seng for å ikke gå på en smell i morgen. Har en del ting å gjøre den kommende uken! Her slenger jeg på et stolt øyeblikk! Jeg har nemlig bakt til en kollega på jobb. Så dette er min signaturkake vil jeg si 😛 Og hvis jeg ikke har sagt det før så har jeg aldri likt å bake. Jeg baker for å prøve å like det, men har liksom ikke blitt bitt av basillen. Men må jeg bake så gjør jeg jo det.

Natta fine mennesker <3
Tina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *