Stille før stormen…

Wow, her har det vært lite aktivitet fra min side, men dere har likevel vært trofaste og kommet innom siden min. Det er hyggelig! For det betyr jo bare at jeg må fortsette å skrible ned mine tanker. Moro, moro!

Nå har jeg akkurat kommet hjem og fått landet litt etter en sprekkfull dag med program. Og det er slike dager sønnen min sier ifra at han ikke liker ved å være “vrang”. Så nå må jeg bli bedre på å legge opp dagen og bli enda bedre på å forberede sønn. Er det noen her som kjenner seg igjen?

Dagene har bare fløyet avgårde etter at jeg startet på c9 og FIT 1-programmet, og satt igang for fullt å trene igjen. Så bilder av resultatet skal nok legges ut, for jeg er jo veldig stolt av meg selv! Jeg har så og si kommet meg i mål og den eneste utfordringer er å holde de gode matvanene mine vedlike, det er ikke det at jeg savner å proppe i meg godteri og brus, men det å begrense all den gode maten har vært knalltøft. Porsjonene mine er fortsatt mindre og godter og søtsaker har jeg holdt meg til en dag i uka som premie for at jeg har vært så flink. Det er veldig viktig å belønne seg selv innimellom!

-T

IMG_4729Dagens kreasjon med barna =) Ser dere hvilken figur det er? Er jo selvfølgelig Stitch!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *