Om meg

Jeg heter Tina og runder dette året tallet 30. Jeg er utdannet førskolelærer og jobber som det til daglig. Det jeg liker veldig godt med den jobben jeg har er å kunne utforske sammen med barna, være kreativ sammen med barna óg å utfordre meg selv. Det å kunne være litt crazy sammen med ungene og å gjøre hverdagen til barna i barnehagen til noe minnerikt, da kan jeg reise fra jobben fornøyd og tenke at dette var derfor jeg ville bli førskolelærer.

Jeg bor sammen med min fantastiske samboer og sammen har vi fått to vakre barn. To fantastiske skapninger som bare to mennesker kan skape, noe jeg er fascinert og stolt over å ha opplevd. Altså ikke bare hva to mennesker gjør for å skape et lite menneske, men selve svangerskapet og fødselen! Smertefullt, men det er allerede glemt for den kjærligheten og forelskelsen i disse barna overgår alt!

I tillegg har jeg en liten lidenskap for musikk. Gikk musikklinjen på vgs og utdypet meg innen musikk på høyskolen når jeg tok førskolelærerutdanningen.

Til daglig er jeg mye ute på farten, liker å gjøre meg selv opptatt og trener mye. Og har blitt instruktør i BodyVive som nå heter Les Mills Tone! Kjempe moro! Dere kan også følge meg på Snapchat og Instagram: anhinnsto

IMG_6426

1 Comment

  1. Morsomt å lese! Jeg er selv førskolelærer i bunn, og gikk estetisk fordypningslinje – så det ble tre år med lek og moro =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *