Noen tips til morsdag<3

  • Lage hjemmelaget morsdagskort – Jeg elsker å være kreativ her. Pleier alltid å lage kort til nesten hver anledning. Mine kort er veldig enkle og det er morsomt å lage sammen med barna.
  • Massasje/hjemmespa – en mamma sier aldri nei takk til noe duftende ansiktsmaske eller massasje!
  • Inviter på middag – det er alltid hyggelig å slippe å lage mat noen ganger og hvorfor ikke akkurat denne dagen? Eller lag noe digg og ta med på besøk. Jeg liker det bedre enn å bake.
  • Blomster – personlig så elsker jeg å få blomster! Tårene triller alltid når jeg får en bukett for det er så fint og at personen som har kjøpt det har virkelig tenkt på meg. Det er noe med meg og blomster altså.
  • Sist, men ikke minst – bruk denne dagen til å fortelle henne hvor utrolig glad du er i henne! Hun blir uansett glad for at du kommer og gir henne en ordentlig god knusekos <3 Jeg er ikke for noe overdådige gaver og den slags, det setter bare ekstra press på barna den dagen de ønsker å gjøre noe fint.

Ha en fin lørdag<3
Tina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *