Når alt bare klaffer – de positive tingene jeg vil huske

Idag reiste jeg hjem fra jobb med en god følelse. Ikke det at jeg sjeldent gjør det, men idag kjente jeg godt etter også. Sliten i kroppen ja, men når man har opplevd gode samtaler med barna og sett at de har engasjert seg veldig for det vi presenterer så er det en så deilig følelse. Jeg sier vi fordi vi er et team på jobb. Den følelsen når alle er på jobb og tunet inn og ting bare klaffer. Skjønner dere hva jeg mener? Det er da jeg tenker at jeg elsker jobben min, verdens viktigste jobb!

Dagen igår var en kveld hvor jeg ønsker vi hadde flere av. Det er ikke så ofte familien min samles siden alle er så opptatt med sitt. Men jeg blir så glad for at vi gjør dette innimellom. Selv på kort varsel er det så innmari koselig at vi får det til <3 Vet ikke hva som gikk av meg, men tror jeg trengte litt luft etter en hel dag hjemme med syk barn at jeg tok på meg treningsklær og tok en joggetur ned til mamma og pappa. I bakhode visste jeg at lillesøster skulle også komme som eventuelt kunne svippe meg hjem. Så la jeg ut på en mørk og kald løpetur. Klokka hadde slått 21.55 og tenkte tanken om hvilken idiot som gjør sånt midt på vinteren og så sent? Jaja, den som gir seg nå er en dritt tenkte jeg rett etterpå og la fra meg den idiotitanken. For jeg hadde allerede skiftet og var klar.
Jeg måtte begynne å løpe ganske kjapt da jeg angret på at jeg tok på meg tights for det var rimelig kaldt ute og ikke visste jeg hvor langt jeg skulle løpe heller. Jeg holdt en fin tempo og fant takten fort selv i litt pløsete snø så var det ikke glatt. Etter ca 3 km kom jeg fram til en nedsnødd gårdsplass og hva gjorde jeg? Lillesøster kom akkurat idet jeg skulle runde den siste svingen. Som de pliktoppfyllende døtrene måket vi hele gårdsplassen.
Vi spiste digg mat sammen og pratet løst og fast om ting og havner innpå forfedrene og deres historier. Vi visste allerede litt om besteforeldrene våres, hva de gjorde før de flyktet fra Vietnam, men nå fikk vi også vite litt mer om oldeforeldrene våres. Og dæven vi er en stoooor familie altså, overalt i hele verden! Og følelsen av å komme enda nærmere mine foreldre er bare en så fin følelse å kjenne på <3 Å hate de for ting de valgte å gjøre for lenge siden er noe jeg har valgt å legge til siden. Det er allerede gjort og kan ikke endres på. Nå kan vi bare tenke fremover og lage minnene jeg har lyst til å ta vare på.

Learn to enjoy every minute of your life. Be happy now. Don’t wait for something outside of yourself to make you happy in the future. Think how really precious is the time you spend, wether it’s work or with your family. Every minute should be enjoyed and savored.

Earl Nightingale

Og med et fint sitat på slutten her ønsker jeg dere en god natt <3

Tina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *