Mobilblogging

Tester ut om det fungerer å blogge fra appen da den ikke har fungert før. For da blir det mye enklere og gøyere for meg å oppdatere bloggen☺️ 

En super helg med gode venner og kos er vel overstått og ferien vår har startet for fullt! Vi har jo bare tatt oss helg! NÅ idag begynner ferien. Hehe. Første dagen i ferien har blitt brukt til en deilig morgenøkt med BodyVive på Fresh Fitness Sandefjord. Så lagde jeg en deilig frokost til familien min. Været har vært upåklagelig og vi har endelig fått ligget langflate i den nye hjemmesnekrede pallesofaen vår! Leon er for tiden veldig opptatt av låten “Elektrisk”, så den har vi hørt opp til flere ganger om dagen, og da er det mye sang, latter og dansing. 


Min bedre halvdel og jeg holder for tiden med å se på Game of Thrones, og skal si vi har blitt hekta! Vi er allerede på sesong 4 og gleder oss hver kveld som småunger etter at løven har blitt lagt. Det er så mange gode karakterer i den serien som man bare får enten et hat/elsk forhold eller så bare elsker man de. Og når man lever seg inn i serier sånn som meg, så griner man av alt! Også er det bare episoder du får hakeslepp av og blir frustrert/overrasket og skjønner ingenting. Ergo en serie som får frem alle følelsene dine og det er deilig å kjenne på. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *