Minner som bare må foreviges <3

Jeg burde kanskje bruke denne tiden til å sove mens lillemor sover, men jeg må bare vise dere noen smakebiter! Tidligere i mai var hele familien på photoshoot ved sjøen, og nå har jeg endelig fått bildene! Fotografen lagde et slideshow sånn at vi kunne se alle bildene på en gang før vi lastet dem ned enkeltvis og vet dere hva? De var så fine og de ustyrlige hormonene løp løpsk der jeg satt og så på . Så fint var slideshowet.

IMG_8326

Grunnen til at vi ville ta bilder var fordi jeg ikke fikk tatt gravidebilder med eldstemann og det angret jeg fryktelig på, så i siste liten fant vi tid til å ta litt bilder sammen <3 Jeg fikk ikke tatt gravidebilder i studio som også var en del av planen, men det aller viktigste var at vi fikk tatt bilder. Fikk litt vondter rett før fødselen.

IMG_8318

Det tok jammen meg tid å laste ned alle bildene, og jeg har fortsatt ikke fått lastet ned alle. Og jeg vet ikke hvordan jeg skal behandle så store filer, så sånn ble det bare.
Ble de ikke fine?

IMG_8200

Min absolutte favoritt! Dette bildet beskriver virkelig vår familie <3

– T

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *