Mine favoritt-podcaster

En av mine favoritt-ting å gjøre når jeg kobler av etter at barna er lagt, vasker klær eller gjør andre husarbeid alene er å høre på podcast. Det får ofte hjernen min til å tenke på noe annet og det syns jeg er ganske digg. At jeg klarer å lure hjernen til å lytte på det som blir sagt i ørene mine uten at den sniker til seg andre tanker har vært genialt. Hvorfor har ikke jeg tenkt på det før? Så her kommer det en liten liste som jeg hører på akkurat nå.

  • Harm og Hegseth – min ukentlige dose av kjendissladder. Og de er jo bare så utrolig gøyale! Man blir så glad av å høre på de to tøysekoppene!
  • Foreldrerådet – tar opp mange interessante temaer som foreldre kan møte på når man oppdrar barn. Egentlig enten om du har barn selv, jobber med barn eller er i daglig kontakt med barn. Ting du rett og slett bør vite om barn.
  • Tusvik og Tønne – to fantastiske damer som snakker rett fra lever’n!
  • Lørdagsrådet – Live Nelvik vet hvordan man skal starte en god lørdag. Så mange morsomme og alvorlige problemer tatt fra ulike vinkler og morsomme sammensetninger av mennesker som gir råd.
  • Mammabanden – fulgt de på snapchat som har gjort mine grå permisjonsdager litt lysere og nå har de akkurat startet med podcast! Blir veldig gøy å lytte videre på de!
  • Janka og Martes podcast – morsomme hverdagsfjas fra deres liv, to veldig artige damer.
  • Lindmo og Co – Utrolig artig dame på en veldig kompetent måte. Jeg er bare fascinert av hennes måte å beskrive ting på. Deilig hjernebalsam.
  • Relasjonspodden – Forskjellige problemstillinger blir tatt opp som man enten kan kjenne seg igjen i eller at noen du kjenner er i samme situasjon. De snakker litt vett i hodet på meg noen ganger.
  • The Kåss Furuseths – Morsom fjas og artige intervjuer blir holdt. Man blir bare glad i å høre på Else og Ramona.
  • Sånn er du – Harald Eia tar personlighetstester på kjente personer og gjør et intervju etter testen og det kommer morsomme og tankevekkende refleksjoner.

Dagen idag ble mesteparten av tiden tilbrakt ute i vårsola sammen med barna, dæven som jeg savner disse d-vitamin strålene! Så behagelig for sjel og sinn. Jeg tenkte at jeg skulle oppsummere måneden som har gått i eget innlegg.

Ha en strålende kveld videre!

Tina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *