Min dagbok

Søndag 4. Oktober 2015
Jeg hadde et skikkelig sammenbrudd i går. Jeg vet ikke hvorfor, det hele raste for meg og jeg hadde en trang til å gråte. Gråte skikkelig! Utrøstelig og en tomhet som jeg følte så klarte jeg til slutt å snakke med meg selv. Jeg trengte å snakke og jeg fikk snakket med samboeren. Hvorfor? Hva skjedde liksom? Det var mange tanker som svirret i hodet på meg som jeg selv ikke klarte å fange opp. Det var som om jeg ikke var meg selv for en liten stund for jeg klarte ikke å kontrollere meg. Var det et tegn på et nervøst sammenbrudd? Jeg føler meg jo noen ganger alene da, alle av mine venner er ikke rundt meg lenger og alle har en familie de selv må ta seg av eller så har de flyttet utenbys. Jeg er sliten. Sliten av å måtte bygge et nytt nettverk hele tiden. Nå er jeg lei.

Mandag 13. Juli 2015
Dag 2 med c9, kjenner at jeg har litt mindre energi enn vanlig, og en veldig svingende humør. Kom meg igjennom dagen og det skal bli godt å spise litt i morgen!

Søndag 12. Juli 2015
Starter på kickstartern c9! Helt jævlig å ikke kunne spise noen ting! Men kom meg igjennom dag 1!

Fredag 10. Juli 2015
Leon er 16 måneder idag! Tiden flyr når vi har mye moro sammen <3

Leon sov over hos farmor og farfaren sin idag, siden Daniel og jeg skal campe på Stauper med to kompiser til. Vi fikk endelig kjøre langtur med den lille båten vår <3 Det var litt sjø når vi dro utover, men det var utrolig fint der når vi kom! Fantastisk opplevelse, hvor man bare kan nyte og slappe av <3

Torsdag 9. Juli 2015
Gratulerer til mamma og pappa som har 27 års-bryllupsdag i dag <3
Vært hjemme sammen med Leon i dag da samboer dro til Sverige med en kompis. Når jeg er alene hjemme begynner jeg å vaske og gjett hva jeg gjorde da? Jeg vasket hele huset utenom kontoret, for det er der Daniel roter mest 😛 Og Leon hjalp meg litt også. Vi har fått en robotstøvsuger og han kaller vi for Petter og dette har vi lært Leon, så nå går han rundt og sier Petter.

Onsdag 8. Juli 2015
Treningsdag! Var på BodyStep-time og det var utrolig hardt! Var allerede skikkelig svett etter 2 oppvarmingslåt!! Men jeg kom meg igjennom og følte meg med en gang mye bedre. Kom hjem og lagde en super god frokost til samboeren min og meg, da hadde vi det koselig ^^ Leon hadde allerede kapitulert noe som er sjeldent, men skjønner han godt siden han var oppe veldig sent i går pga bursdagen til pappaen min. Men det gjorde at samboer og jeg fikk kjærestetid. Vi fikk senere besøk av kompis som vi ikke har vært sammen på en stund og grillet. Så kom en annen kompis for å teste teltet som vi skal sove i til helgen. Det var et 4-mannstelt, og vi fikk testet den ut med alle 4 pluss Leon og det ble super trangt! xD Så kan ikke helt skjønne at det er et 4-mannstelt for da må man ligge som fyrstikker, og jeg ligger ikke akkurat sånn og sover om nettene. Så den turen blir litt spennende!

Tirsdag 7. Juli 2015
Fattern har bursdag i dag og blir hele 57 år! Gratulerer med dagen! Vi feiret han med en super god hot pot middag hjemme hos mamma og pappa. Og midtpunktet var som vanlig Leon 😛 Han er så flørtete mot alle sammen og han sjarmerer alle i senk xD Huff, hvordan skal dette gå når han blir eldre? Hvordan kommer jeg til å reagere? Kommer jeg til å bli en overbeskyttende mamma eller kommer jeg til å bli en kul og laidback mamma? Det er vel bare tiden som vil vise nå, men jeg er ganske innstilt på å være en kul og laidback mamma 😛 Tror det heller er verre for samboeren min sin del, han er overbeskyttende allerede nå!

Treningsfri dag og da har jeg ikke gjort noe annet enn å slappe av ^^

Mandag 6. Juli 2015
For en utrolig koselig helg vi har hatt ^^ Grillings på lørdag med masse god mat av en ekstremt god hobbykokk og båttur med fiskefangst av to menn som ellers aldri får fisk! Så ble denne dagen brukt til å være hjemme slappe av og vaske klær etter helgens happenings. Vi har lagde god middag og jeg fikk trent, skikkelig deilig å komme i gang igjen!! Nå skal jeg ta farvel til de slappe armmusklene!

Fredag 3. Juli 2015
Guttene er i barnehage og jobb og jeg har tid til meg selv, og da fikk jeg en times trening med høy puls og intervaller med styrkeøkter i mellom. Rydde, vaske, vaske klær og maling står på programmet. Også må jeg huske å kjøpe maling.

Torsdag 2. Juli 2015
Sendte guttene mine avgårde til barnehage og jobb, så var det begravelse som står for tur. Grunnen til at jeg dro var for besteforeldrene mine sin del, da ingen kunne kjøre dem. Det er andre gangen jeg har vært i et buddhistisk begravelse og jeg må si at jeg kan ikke huske at det var så langtekkelig! 2 timer tok det til sammen, så det var godt at bestemor hadde mat klar når vi kom hjem.
Dro deretter og handlet blomster, for det begynte å bli ganske tomt etter at jeg har passet ferdig blomstene til svigers. Da ble det ganske trist egentlig, så jeg måtte kjøpe campanula, lobelia og petuniaer =) Deilig å få litt blomster på plass ^^
Kvelden ble ellers brukt til å male ferdig garasjen. Nå mangler vi bare andre strøket på to av sidene til garasjen, så nå er det ikke et spor av oransje igjen!!!! Yey! Nå gjenstår det bare å få malt bort det grønne og dette skal vi rekke før Daniel tar ferie og det er hans siste dag på jobb i morgen xD Så vi har bittelitt dårlig tid. Vi vil ha så mye ferie sammen som mulig uten å gjøre slike praktiske ting, så vi får håpe vi kommer i mål snart.

Onsdag 1. Juli 2015
Startet dagen idag med å vekke min herlige familie slik at de kunne gå på jobb og barnehage, jeg derimot tok turen fatt til the gym for å trene! Det skal bli riktig deilig!

Etter at mann og barn kom hjem fra jobb og barnehage, planla vi en tur ut på stranda. Turen endte på Flautangen der mannen kunne fiske, barnet kunne bade og mor kunne slappe av litt. Deilig med litt tid kosetid med min lille familie <3

Tirsdag 30. Juni  2015
Først i dag føler jeg meg mye bedre. Det er så innmari flaut det! Å få et oppdrag med å synge i et bryllup og du føler deg uvel når du kommer på vielsen? Det er ikke et sjakktrekk! MEN av en eller annen grunn klarte jeg å holde meg under hele vielsen, helt til jeg kom hjem og da spøy jeg uten like! Da lå jeg rett ut i 2 hele dager, uten å spise. Herregud, for et mareritt!

Fredag 26. Juni 2015
Våknet i natt at Leon skrek, han var kjempe tørst, tok han over der jeg sov ga han litt eplejuice og vann og vi sov sammen videre. Plutselig spydde han utover alt og da tenkte jeg at det kom til å bli en slitsomt dag, men det gikk bra! Det var bare spy den ene gangen, for resten av dagen gikk kjempe fint. Han var i mye bedre form og spiste bedre og det er et godt tegn. Vi sov veldig mye da 😛 Vi fikk en økt fra 8-12 og fra 14-16.45 og han la seg igjen kl 20.30-8 idag. Jeg har heldigvis ikke blitt smittet ennå.

Torsdag 25. Juni 2015
Da var dagen her, vi skulle ta en siste farvel med Hans Emil. Det var en veldig tung dag og fortsatt uvirkelig for meg…..

Leon har fått omgangssyken, og har spydd opp alt det han har spist i flere omganger. Masse sengetøy, dyner og puter står på vent for å bli vasket. Jippi! Selvfølgelig er det mest synd på gutteplutten min som blir så redd når han spyr, men han har fått masse tid til å slappe av så vi håper det går fort over uten at noen andre blir smittet. Jeg skal tross alt synge i bryllup i morgen og det passer fryktelig dårlig å bli syk nå! Vi har flyttet enkeltsengen inn på rommet til Leon så her skal jeg sove i natt.

Onsdag 24. Juni 2015
I dag har jeg fått en halv dag med bare meg, jeg har fått fylt på vipper og ordnet negler! Sovnet selvfølgelig i stolen når hun fylte vipper! Hehe, det var ikke noe nytt. Jeg prøver ut en ny måte å legge negler på og det heter så mye som nail-dip! Anbefales på sterkeste da neglen får puste og det forsterker neglene samtidig! Det skal være like bra som akryl, gel og shellack og med nail-dip så trenger man ikke å bruke UV-lampe.

Samboeren og jeg har endelig satt oss ned for å prate om hverandre, følelsene våres og hvordan det står til i forholdet vårt. Nå har vi kommet til en enighet og det skal bli bedre <3 Og det setter jeg stor pris på <3 Jeg visste at vi skulle finne en løsning =) All den pratingen min i går kveld har slitt mannen ut for han har allerede sovnet og klokka er bare 21. Nå skal jeg finne fram boka som jeg har begynt å lese og kose meg resten av kvelden.

Fredag 19. Juni 2015
Våknet av en fantastisk melding på telefon i dag, sier ikke annet en ka-ching! Endelig konto med penger igjen! Det har vært fæle uker med noen lusne kroner igjen, man føler seg litt hjelpesløs uten penger! Og en annen gladnyhet, jeg får igjen på skatten juhuuuu! Ikke flere baksmell! Har nemlig vært flere år på rad hvor jeg har skattet for lite, men nå ser det ut som det endelig blir stabilt! Får ikke super mye igjen, men det er endelig på pluss-siden!

Det har vært en følelsesladet dag for meg idag, tårene har trillet for det var nemlig siste dag til en gutt som vi har på avdelingen, rart hvor nær relasjon og hvor glad man blir i disse barna! Så da klarte ikke sippe-Tina å holde tårene tilbake, heldigvis klarte jeg å holde meg til de hadde dratt. Det ble litt sterkt for meg kan du si!

Ikveld er jeg gressenke, Daniel koser seg på lan og det er litt godt å få litt tid fra hverandre for da setter man mye mer pris på hverandre og viser tillit. Snakket med mine tremeninger som bor i USA i dag og det var såååå utrolig koselig å se de igjen <3 Savner de veldig veldig mye <3

Torsdag 18. Juni 2015
Ble heeelt overvelmet av å se lønnslippen selv om jeg visste at feripengene kom og herreguuud! Kan ikke det komme på konto snart da?! Jeg har nesten ikke en krone igjen =P Kommer nok til å spare en del kan du si, hehe. Jeg er litt gjerrig xD

Tiden på jobb i dag gikk så utrolig fort, og ungene og jeg har hatt det kjempe gøy! De er veldig opptatt av Labyrint som går på NRKsuper og jeg bestemte meg med hjelp av en god assistent om å lage noe lignende. Det ble kjempe suksess!

Daniel er på lan og jeg er hjemme alene med Leon, vi har vært på sommeravslutning sammen med kusina mi idag, kjempe koselig!

I morgen er det siste innspurt før det er helg og fri i mange uker, det ser jeg virkelig frem til! Trenger et pust i bakken før det gyver løs igjen med tilvenning og nytt barnehageår. Nå er jeg suuupersliten og skikkelig støl etter gårsdagens treningsøkt, så gruer meg litt til å våkne opp i morgen tidlig! =/ God natt.

Onsdag 17. Juni 2015
For en dag! Ungene i barnehagen har vært helt ville, de snakker så innmari høyt så nå må jeg tenke ut en plan for i morgen for nå har jeg vært veldig snill og latt dem bestemme veldig mye, så nå må jeg avgrense det litt igjen slik at det ikke går helt ut av kontroll. Da jeg kom hjem så trengte jeg litt stillhet og det fikk jeg i 5 min før det var på’n med middag til Leon. Så skulle jeg rekke en treningsøkt så vi spiste ikke middag før kl20.00 i dag. Det var en utrolig hard treningsøkt, så akkurat nå føler jeg meg helt kake, er skikkelig shaky i hele kroppen og det er vel positivt? Nå er det dusjen som står for ut og rett i seng!

Tirsdag 16. Juni 2015
Nedtellingen er i gang og det er kun 3 hele dager igjen på jobb, så tar jeg ferie! Har jeg sagt at jeg skal ha 7 uker ferie i løpet av sommeren? Jeg er klar over hvor mye som må gjøres i sommer, men jeg gleder meg litt til å få et lite avbrekk fra jobben. Jeg vil male huset ferdig! OG ikke minst male garasjen til den fargen den egentlig skal være! Har irritert meg grønn på vi ikke rakk å male den ifjor, og ungene på avdelingen som vet hvor jeg bor lurer så fælt på hvorfor vi ikke har malt garasjen ennå. Huff, og hver gang de nevner det og det er spesielt når de kjører forbi huset mitt dagen før så blir jeg litt flau over at vi ikke har blitt ferdig xD

Sliter med pusten om dagen og propper i meg allergipiller som ikke fungerer. Høres ut som jeg er konstant forkjøla. Skremte ungene i går og de lurte fælt på hvorfor jeg nøs så høyt, og det kan jeg jo ikke noe for! Huff, stakkars unger 😛

Mandag 15. Juni 2015
Det er først nå jeg kjenner jeg kroppen blir mitt gamle meg igjen, så jeg har begynt smått å trene. Jeg begynte å jogge litt i noen uker nå og etter alt stresset på jobb så har jeg endelig litt krefter til overs. Men så har jeg tenkt over det og det handler egentlig ikke om å ha så mye krefter til overs, man får ekstra energi av å trene og det føles så godt! Det er kanskje litt sent å satse på sommerkroppen, men verdt forsøket ^^ Så i kveld kan jeg legge meg med god samvittighet!
Mandagen i dag har ikke vært en helt vanlig mandag, min samboer fikk en utrolig hjerteskjærende telefon i dag og han ringte meg rett etter han fikk den telefonen. Jeg var på jobb og lurte fælt på hvorfor han skulle ringe meg midt i arbeidsdagen. Jeg tok telefonen og han hikstet og gråt. Det første som slo meg var svigerforeldrene, de er jo på ferie, shit! Hva har skjedd? Han fortalte at en veldig nær person døde i en trafikkulykke i helgen og jeg begynte å gråte stille, jeg ville være i den rollen som støttet han og da ville ikke jeg brase ut i gråt eller kanskje jeg var i sjokk? Jeg klarte i hvertfall å beherske meg selv og tok det ganske pent. Det er uansett ufattelig trist når noen som står deg så nær plutselig blir borte.

Fredag 5. Juni 2015
Ja, da er det plutselig helg igjen da gitt! Nå er det bare 2 uker til jeg tar ferie ^^ Så jeg gleder meg til bedre vær og solfylte dager hvor jeg kan sole meg litt og kose meg. Stakkars samboeren min som er bare bittelitt misunnelig 😛
Natt til i dag har vi hatt overnatting for skolestarterne og det var kjempe stas! De hadde gledet seg i flere uker og bare gått rundt og snakket om det. Gjett om de er slitne i dag 😛

Leon har fikk feber i går og det er tydeligvis noe som går i barnehagen, så stakkars lille løven som  måtte litt i barnehagen for at ting skal gå rundt for begge foreldrene. Men det er helg og da skal mamma ta godt vare på deg.

Mandag 1. Juni 2015
Jeg er i litt bedre humør i dag enn i går, men kjenner at kroppen er utslitt. Det gjør så vondt i alle leddene mine! I dag har jeg hatt en fin dag med barna =) Vi skal lage masse pynt til sommerfesten og ungene er så flinke til å synge! Jeg er imponert over hukommelsen for de lærer nye sanger på et blunk! Veldig moro å være med i prosessen, jeg vet dere drar fram ukulelen og synger med de og det syns de er utrolig stas.

Fredag 29. Mai 2015
Poooff, så var det plutselig helg igjen. Syns dagene bare flyr avgårde! I dag har det skjedd myyye på jobb. Jeg satt igår kveld og skrev noen fine ord til ei jente som hadde sin siste dag i barnehagen. Lagde en veldig fin minneramme til henne og den fikk hun da vi hadde en liten avslutningssamling for henne. Også skulle vi feire en gutt som fylte år. Brannbilen kom og jeg måtte øve med skolestarterne. All energi som jeg hadde i dag det er bare helt borte i det Leon sovnet i senga. ZzzzzzzZZzz

Mandag 25. Mai 2015
Huff, har ikke vært her på en stund nei. Det har vært litt mye og det har også vært prioriteringer. Men i allefall, vi er i en periode hvor Leon har fått prøvd seg på melk igjen og det har fungert veldig dårlig. Vi fant også ut at rismelk og soyamelk ga han lite næring, spesielt for hans alder siden han skal vokse seg stor og sterk. Vært hos barnelegen, men ble ikke noe klokere, så jeg bestemte meg for å kontakte fastlegen og der fikk vi henvisning til sykehuset med en gang! Så nå har jeg ført bæsjejournal på Leon 😛 Leon har fått melkeerstatning fra apoteket i en uke idag og han tar den uten så mye som å lage en grimase, selv om den smaker helt #$(/&$% forferdelig. Det er stoooor forskjell på smaken altså!
Idag har vi grillet og kost oss hos et vennepar av oss, litt skiftende vær, men guuud så deilig det er når sola varmer.

Tirsdag 21. April 2015
Første tur med båten sammen med min lille herlige familie. En annen milepæl i dag er at Leon gikk over hele stuegulvet!! Wæææ! Nå går han snart!! Så framover blir det masse øvings! Utrolig moro å se at han gjør det hjemme, jeg tror jeg hadde blitt helt fra meg hvis han gjorde dette i barnehagen 😛

Mandag 20.April 2015
Båtkjøp! Nå kan vi glede oss enda mer til sommeren!

Søndag 19.April 2015
Biltur med mannen, bare oss to for å se på båten <3 Leon koste seg med svigermor

Lørdag 18.April 2015
Mamma, pappa, lillesøster og lillebror endelig samlet bare oss for å spise bursdagsmiddag og feire bror <3 Det er alltid koselig å være sammen for da får vi snakke som vi gjorde før jeg flyttet ut. God stemning <3

Onsdag 1. April 2015
I de 3 siste dagene så har jeg hatt hodepine, noe som har vært veldig plagsomt og med smerte jeg aldri har kjent på før. Hele nakken stivner og jeg trodde med en gang at dette var helt sikkert hjernehinnebetennelse. Første natten proppet jeg i meg piller og følte meg i fin form morgenen etter, men utover dagen kom det tilbake og da måtte jeg spy, og ble i fin form igjen etter at jeg spydde. Men så kom hodepinen igjen på ettermiddagen og varte til utover kvelden. Fin i formen på dagen i dag. Jeg gikk tur med Leon og vi var på besøk hos min tante. Da jeg kom hjem kom hodepinen igjen, helt uforklarlig smerte og lå og vred meg på gulvet og sovnet til slutt på gulvet. I håp om at hodepinen skulle gå bort da jeg våknet var den der fortsatt, til slutt ga min kjære meg en pararlgin forte og det fikk smertene til å forsvinne, men har vært sløv siden den pillen. Så dette kan bli spennende, skal selvfølgelig kontakte lege om det vedvarer. Heldigvis har jeg hatt to supre søskenbarn som har hjulpet meg masse <3 Leon er veldig glad for at de er på overnattings!

Onsdag 25. Mars 2015
Påskefrokostforberedelser på jobb i dag, så jeg gruer meg veldig til å stå opp tidlig i morgen! Merker det på kroppen at jeg er sliten for tiden, har tatt ansvar for alt på jobben da sjefen på avdelingen har vært sykemeldt og det merkes! Og nå har de hersens cystene kommet tilbake, så har sånn vondt i mageregionen hele tiden og det er slitsomt for jeg må ta det med ro og Tina klarer ikke å ta det med ro, så det skal bli godt med påskeferie!! MEN så er det ikke lenge til vi stikker til Spania 😛 Heldigvis kan jeg få tankene bort på noe annet når jeg får sunget og da er det deilig at det er kor på onsdager =)

Mandag 23. Mars 2015 Ny uke nye muligheter. Nå er det ikke lenge til hele min lille familie reiser på ferie til Spania!!! <3 Gleder meg kjempe masse!! Mandager så pleier vi å kjøre sammen til jobb, far leverer mor og barn i barnehagen og tar med bilen og kjører videre til sin jobb. Mor leverer sønn til frokost og slår av en prat før hun går og starter arbeidsdagen. I dag har vi laget jeg og en gruppe med barn sådd karse =) Det har vært full fart, og vips så er arbeidsdagen over og det er hjem også lager vi middag og spiser sammen. Så kommer kveldsstell og legging, og da har klokka plutselig blitt 19/20 og mor og far får litt tid sammen før det er kvelden. Vi har kommet oss inn i grei rutine når det gjelder Leon, så mangler det bare litt bedre rutiner på vedlikehold av huset 😛

Lørdag 21. Mars 2015
Vaskelørdag! I dag har jeg vasket hele 2.etasje og skiftet sengetøy så jeg gleder meg skikkelig til å legge meg ikveld! Så mens Leon tok formiddagsluren sin dro mor fram vaskekosten sin og far måtte også for han hadde tidligvakt. Må si jeg var veldig effektiv mens de sov! Rakk å vaske masse klær også. Da kan jeg endelig kose meg i kveld med gode venner med god samvittighet =) Vi skal nemlig på indisk restaurant og feire ei venninne ^^

Fredag 20. Mars 2015
Solformørkelsen var i sentrum på jobben idag. Vi så det på storskjerm da vi valgte å holde ungene inne pga at det var farlig for ungene å være ute for de kunne bli blinde osv.

Vi inviterte et vennepar av oss for å spise og lage deilig fredagsmat sammen og spille kortspill. Utrolig koselig <3

Tirsdag 17. Mars 2015
Uff, det har vært altfor lenge siden jeg har oppdatert dagboken min. Nå må jeg skjerpe meg litt. Haha, sitter her og ler meg ihjel! Daniel har satt på en youtube-klipp av Jimmy Fallon show, den fyren er genial! I dag har jobbet hjemmefra, har vært i litt dårlig form og trodde for et lite øyeblikk at jeg var gravid igjen 😛 Og desverre ingen bolle i ovnen ennå! Hehe. Ellers har dagen idag blitt brukt til å øve på låter, jeg hadde et møte med en kommende brud og jeg skal synge i bryllup til sommeren! Morsomt med oppdrag! Elsker å bli spurt for da får jeg utfordringer =)

Fredag 13. Februar 2015
Akk, det er premiere på 50 Shades og Grey og jeg må være hjemme. Sånn er det når man har blitt småbarnsforeldre. D er på vinkveld med alle damene på jobb og jeg sovnet klokken 19.30 med Leon, et annet tegn på at man har blitt småbarnsforeldre xD Utenom at jeg er litt furt for at jeg ikke er på kino så har det vært en fin dag. Leon har holdt seg frisk i et par dager og har vært i barnehagen. Krysser fingrene for at det holder seg og at vi er ferdig med sykdom for en god stund. Det har vært karneval i barnehagen idag. Leon var en babyhai og jeg kledde meg ut som en baby 😛 Ungene lurte fælt på om jeg brukte bleie og jeg sa selvfølgelig gjør jeg det, jeg er jo en liten baby! Og da var det spesielt en gutt som ikke ga seg, for han trodde ikke på meg før han fikk se det selv 😛

Fredag 23. Januar 2015
Jeg er så inspirert!!! Kommer hjem fra et kurs sammen med alle førskolelærerne på jobben og det var så spennende! Mer sier jeg ikke 😛
Leon er fortsatt litt daff, spiser dårlig, men er ellers en blid og veldig kosete gutt. En skikkelig mammadalt! Nå skal jeg kose meg med han for det er tross alt helg <3 Natta

Torsdag 22. Januar 2015
Nok en dag hjemme med Leon. Han våknet grytidlig idag og var bare lei seg. Vi skjønte at noe var ikke greit. Daniel gikk ned med han og ga han tidlig frokost og det var tydelig at han ville sove igjen, men klarte det ikke. Han la seg inntil meg og jeg kjente at han var gloheit. Stakkars lille gutten vår. At han må gjennomgå alt dette på en gang som perler på en snor. Jeg ga han paracet og feberen gikk ned ganske fort og han virket veldig fin midt på dagen så vi gikk ut tur for å besøke besteforeldrene til Leon. Da vi gikk hjem igjen lekte vi litt før vi sovnet begge to på sofaen. Jeg kjente at han begynte å bli varm igjen og da han våknet lå han bare på brystet mitt og var kjempe slapp. Vi ringte legevakten og de ba oss komme etter at han hadde fått paracet og spist litt. Resultatet etter legevakten ble at han hadde bare influensa. HELDIGVIS!  Nå sover han søtt og vi håper det vedvarer for vi håper han får en god natt søvn. Nå må jeg få meg litt søvn for jeg skal jeg på kurs i morgen så pappa og farmor skal bytte på å være sammen med Leon.

Fredag 16. Januar 2015 I løpet av denne uka har Leon vært i barnehagen en dag og det var onsdagen, men fikk febere utover dagen så en kollega av meg ringte meg og sa at han hadde 38,6 i feber 🙁 Så idag har jeg vært hjemme med syk barn, best å holde han hjemme til han er ordentlig frisk. Altså, jeg regner med at han ikke blir kvitt all snørret han produserer, men vi får håpe på det beste. En ordentlig barnehagegutt som tar til seg alt, men det hadde jeg regnet med siden det for det første er hans første uker i barnehagen og for det andre han begynte midt i sesongen av noroviruset. Så idag har jeg skiftet alt av sengetøy, vasket og skrubbet og kommer til å skrubbe enda mer i morgen for nå orker jeg ikke mer.

Lørdag 10. Januar 2015
4. dagen med omgangsyken er over. I dag har Leon begynt å spy igjen, han klarer såvidt å holde på maten han får. Han har vært slapp på formiddagen og aktiv utover ettermiddagen/kvelden

Fredag 9. Januar 2015
En veldig fin start på året vil jeg si! Med spy, bæsj, feber og det som hører med sykdom, vel det er like greit å bli ferdig med det også mens D fortsatt er hjemme i permisjon. Heldigvis er Leon mye bedre enn dagen før. Han har kun hatt en våt bleie og vært spyfri i over 24 timer. Feberen har også gått ned og fått matlysten tilbake, stakkar tror ikke han skjønner hva som skjer med kroppen hans. Men gutten er like blid og det er fantastisk <3

Det er D sin jobbhelg og jeg er hjemme alene og koser meg. Haha, når jeg koser meg mener jeg at jeg rydder og vasker klær og ETTER at jeg har ryddet så koser jeg meg 😛 Nå er det Hver gang vi møtes på tv og det er så koselig å se på. Sitter her og funderer også på om jeg skal designe sånn ukeplanlegger i plexiglass, jeg får kikke litt også snakke med mannen når han kommer hjem etterpå ^^

Torsdag 8. Januar 2015
Slække dag for mor og sønn. Aldri vært bort i en så kosete gutt! Men han har spydd opptil flere ganger idag også, men det ga seg etter klokken 14. Så vi har klart å få i han væske og litt mat, vidunderkuret var kullsyrevann blandet i eplejuice. Lillegull drakk og drakk og da lettet mammahjertet. Men så kom feberen og da ble han slappere så han har fått stikkpille nå, stakkars lille gutten min. Få håpe det går over snart. Heldigvis har han ikke vært så slapp at han ikke kunne leke, så vi krysser fingrene på at det blir bra. Jeg føler meg litt piggere ihvertfall, har fått tilbake litt mer matlyst og prøver å være flink til å få i meg litt væske. Jeg er egentlig veldig dårlig på å huske på det, men jeg har satt et mål i dag og det er å drikke mere vann. Nå er det sofa og tv resten av kvelden.

Onsdag 7. Januar 2015
Veldig fin dag i barnehagen idag! Utenom at jeg følte meg veldig rar i kroppen, var litt rar i magen og det stemte med det jeg tenkte. Jeg har fått omgangssyken 🙁 Ikke nok med det! Leon spøy i natt opptil 5 ganger så det var opp og skift på både han og sengetøy, kjempe moro! Jeg var også småkvalm, men klarte ikke å spy, jeg bare brakk meg. Kjempe fin natt xD

Tirsdag 6. Januar 2015
Utenom jobb idag og familie har jeg og ei venninne vært tilskuer på en håndballtrening idag. Jeg har nemlig bestemt meg at i år så skal jeg gjenopplive en drøm og det er å spille håndball. Jeg spilte for Runar for hvertfall 10 år tilbake, men det varte ikke lenge for den gangen bodde jeg hos mine besteforeldre og de kunne ikke følge opp mine hobbyer. Så mens de fleste andre har skrevet sine nyttårsforsetter om blant annet å melde seg inn i treningsstudio så skal jeg melde meg inn i et håndballag xD Så det året her blir et spennende år!

Mandag 5. Januar 2015
Første dag på jobb i det nye året har vært fint, kjente det på kroppen da jeg kom hjem, men veldig koselig å se alle igjen. Og ikke minst Leon sin første fulle dag i barnehagen. Han sovnet på et blunk i det D la han ned på puta. Fikk tilbakemelding om at han var litt sutrete i dag, men det var ikke fordi han var lei seg, nei det var fordi han ikke fikk viljen sin. Og det skal sies at akkurat det merker jeg veldig på han om dagen! Han kan bråvåkne tidlig på morgenkvisten og begynne å hylskrike og da hjelper verken trøst, sutt, bæring eller kos. Neida, han vil for eksempel ha en flaske varm melk her om dagen. Og en annen morgen trodde vi han var sulten på frokost og serverte han grøt, men neida han så nemlig en pose med sånn puffet mais som han ville knaske på. Noen ganger så kjenner jeg som mamma at jeg er rådløs, man tror man forstår barnet sitt, men akk nei. Det har vært dager hvor jeg har lagt meg ned på sofaen i fosterstilling grått fordi jeg ikke vet hva jeg skal gjøre og rett og slett føler meg som en ufattelig dårlig mamma. Men heldigvis er det ikke de dagene som er mest av, det er mest fantastiske dager hvor man tenker at det ikke er mulig å elske noen så høyt! Og hvor mye glede et barn kan gi deg!

Søndag 4. Januar 2015
Sto opp idag med Leon klokken 8 og da kom samboeren for å legge seg 😛 Hehe, så mor og sønn koste oss med frokost og Drømmehagen. I dag hadde vi nemlig tenkt til å overraske besteforeldrene til Leon med å dra i kirken i Larvik. Vi kjørte til den tiden vi akkurat rakk å komme til første salmen og kikket rundt oss, men der var det ingen besteforeldre å se. Hmmm. Tenkte jeg og det viste seg i ettertid at min mamma var sliten og kom seg ikke opp av sengen akkurat den søndagen vi hadde tenkt til å overraske foreldrene mine 😛 Men over all min forventning så var Leon en engel i kirken! Han flørtet med alle som satt hans radius og alle ble sjarmert. Fikk nemlig maaange kommentarer etter messen, utrolig hyggelig! Så det satte standarden for dagen til Leon, han var så blid hele dagen. Ikke det at han aldri er blid, men tro meg han har sine dager.
Hadde en avtale med en gammel klassevenninne i dag også der vi lagde en event for reunion med ungdomskoleklassen! Tenk at i år så er det 10 år siden vi gikk ut av ungdomsskolen! Gosh, innser nå at jeg begynner å bli gammel. Så moro å kunne få det til å skje, at vi skal samles igjen etter 10 år.

Lørdag 3. Januar 2015
Hipp hurra for oldefaren til Leon som fyller 85 år idag!! <3
Vi tok en biltur til Bærum idag for å besøke tremeningen min som har åpnet sushi og kafe =) Så ordentlig som jeg er kjøpte jeg dem en fin blomst som de kunne dekorere med, alltid hyggelig å gi bort blomster! Elsker det selv ^^ Bare synd at han samboeren vet det veldig veldig godt, men gidder ikke å kjøpe til meg for det blir for mye kliss klass kjærlighet på pinne. Vi bestilte sushi for jeg har faktisk ikke spist det siden jeg var gravid og det smakte himmelsk! Crispy laks, jeg sier bare; Mmmmmmm! Og kim chi ved siden av; Mmmmmm! Flere i familien kom og jeg slo flere fluer i en smekk og hilste på de, det er altfor sjeldent jeg ser de nå og jeg syns jeg har startet nyåret ganske bra. Klapp på skulderen til meg. Hihi.

Vi dro på besøk til svoger også siden det var på hjemveien og ble en matpause for Leon før vi dro hjem. Leon sovnet jo selvfølgelig på veien hjem så det var ikke snakk om å legge han i sengen for å sove videre 😛 Da tok vi kveldsrutinen med bursdagstelefon til nord og gratulerte jubilanten, der var de i full gang med 3-retters og masse god vin. Leon badet, fikk pusset sine tenner og så skulle vi sove. Han rullet fram og tilbake, rullet opp på meg, rundt og rundt, lå med hodet inn i halsgropen min, men fant tydeligvis ikke en god stilling å sove i. Og slik holdt det på i over 1 time! Og jeg hadde planer om å rulle litt vårruller sånn at vi kunne kose oss, men nå er det for sent for klokka er snart 23. Så da får jeg  heller lage meg en pakke nudler og se på Fresh Prince in Bel Air =) Vi snakkes!

Fredag 2. Januar 2015
Her kommer mitt første oppdatering i dagboka for år 2015. Er litt rart egentlig for det føles ikke sånn ut i det hele tatt, er det fordi jeg har blitt eldre og feirer nyttår på en helt annen måte nå enn før? Det er tross alt første nyttårsfeiring med barn og det føltes helt greit å feire den hjemme med et annet vennepar av oss. De ville også ta det så ganske med ro siden de har fått en valp på 11 uker og da er det ikke bare bare å reise fra en liten valp når den ikke er vant til høye lyder. Så min lille familie fikk hilse på lille søte valpen. Leon var skikkelig fasinert han visste ikke helt om han skulle være redd eller ikke, kos var det i allefall!

Men det var jo ikke det jeg gjorde i dag! I dag har det blåst veldig! Var ute en tur for å handle inn stæsj til å lage vårruller. Fikk nemlig melding av min søster og hun lurte på om ikke jeg kunne lære henne å lage disse lekkerbiskene 😛 Snill søster som jeg er, sa jeg jo selvfølgelig ja selv om jeg skulle bort kl.19. Typisk meg, jeg har litt vondt for å si nei xD Så jeg kjøpte inn for at jeg kunne lage i morgen også.

I hui og hast hjalp søstra mi meg med å krølle håret og sminke meg. Det var utrolig koselig å møte en gammel klassevenninne igjen! Det er så godt å se at andre også er voksne 😛

Mandag 30. Desember 2014
Wow, nest siste dagen av 2014. Tenk at det har gått så fort! Hadde morgenåpning på jobb idag, jeg ordner til frokost som vanlig og ventet og ventet på at det skulle dukke opp unger, men så kom det bare etterhvert en kollega og så to til og det endte med at vi satt fire voksne og spiste frokost og pratet og hadde det hyggelig. Når det nærmet seg slutten av frokosten kom det et barn som satt og spiste sammen med oss. Etter frokost gikk jeg og det barnet ned for å leke sammen med de andre barna som hadde kommet nede. Så fikk jeg beskjed om å dra hjem for det var altfor mange voksne på jobb 😛 Hjemme hadde gutta begynte å spise frokost.

Onsdag 24. Desember 2014
Vi reiste dagen før opp på hytta, i år blir julaften hos svigers. Vi fikk sove litt lenger denne morgenen, for idet Leon lagde et lite pip var svigermor på alerten og hentet han med en gang. Så var det julefrokost sånn ca kl12 😛 Med hjemmebakte rundstykker og lammeruller. Vi måtte også få igang fyringen av stampen for at den skulle rekke å bli varm til kvelden. En veldig avslappet dag

Lørdag 20. Desember 2014
I dag er det nøyaktig 6 år siden vi ble offisielt sammen. Tiden flyr og jeg har hatt det så bra! Tenk at jeg har funnet en som jeg stoler over 100% på og kan ta opp alt i verden. Det kan hende også at jeg er veldig dum, naiv og godtroende, men det funker!

Fredag 19. Desember 2014
Da har vi tatt juleferie! Skal blir deilig å få alt på stell før jul, vi må få vasket huset, siste innkjøp av gaver og innkjøp av mat. Blir litt stressa av tanken, men det har jeg bestemt meg for å ikke gjøre. Så her tar vi en dag om gangen.

Onsdag 17. Desember 2014
Ser ut som Leon koser seg i barnehagen når mor IKKE leverer xD Føler meg litt ekskludert når jeg ikke får lov til å være med å levere av far 😛 Det er jo ikke vondt ment, men ser ut til at Leon får en bedre dag når jeg ikke leverer. Men jeg håper jo at jeg kan levere når han har blitt enda tryggere i  barnehagen. Jeg får heller snike med ned til avdelingen og nusse på han når han sover. Hihi. Han er i hvertfall ikke langt unna nå lengre. Det har vært dager på jobb hvor jeg har savnet lille gutten min veldig at jeg har vært lite fokusert i jobben, og det har selvfølgelig gått seg til nå.
Idag snør det litt mer enn det det har gjort sist gang det snødde. Så koselig! Nå tror jeg ungene blir glade og det passer perfekt siden det er nissefest i morgen! Da skal både Leon og jeg kle oss ut som nisser =)

Mandag 15. Desember 2014
Første dagen til Leon i barnehagen gikk superbra! Stolt mamma når de ansatte gir gode tilbakemeldinger, vi krysser fingrene for at dette vedvarer 😛

Søndag 14. Desember 2014
Mor og sønn har sovet til kl 9 idag, eller mor har slumret til 9 mens sønn har koset på mor. Så var det frokost med julemusikk til og vi danset og spiste om hverandre. Det er utrolig morsomt om dagen for Leon er skikkelig på hermern! Alt jeg gjør av lyder og slik, det prøver han på også, og han legger til smiskegliset og da må man bare le! Han er så herlig! Men han har blitt skikkelig mammadalt de siste ukene. Jeg kan ikke forlate et rom uten at han hylskriker, det har vel en sammenheng med at jeg har begynt å jobbe igjen. Det er utrolig slitsomt da, for jeg føler at jeg ikke kan gå på toalettet en gang eller gjøre husarbeid uten at han må henge på den ene hoften min. Som f.eks her om dagen ble han heeeelt hysterisk av støvsugeren og da var det på med babybjørnen, så der hang han da på magen min mens jeg støvsugde. Haha, det var ganske tungt etterhvert. Bare mamma er god nok, må jo innrømme at det veldig koselig de gangene han gidder å ligge på fanget mitt og slappe av 😛
Ja, nå er det bare 10 dager igjen til jul! Guri meg, jeg har kjøpt en gave xD Jeg aner ikke hva jeg skal kjøpe til søskenbarna mine :S De ønsker seg så sykt dyre ting. Og jeg har jo ikke akkurat råd til det :S Og i morgen begynner Leon i barnehage så da har vi fått enda en utgiftspost. Jeg får finne på noe lurt…

Onsdag 3. Desember 2014
Selv om jeg hadde senvakt på jobb idag, var jeg skikkelig trøtt når jeg skulle opp i dag! Vanligvis så pleier jeg ikke å være det, så det har vært en tung og litt slitsom dag. Men, med gode kolleger rundt seg så blir man så glad og tenker ikke over at man har hatt en tung start. Jeg er veldig for det å tenke positivt i enhver situasjon, vet ikke om det er en bra eller dårlig egenskap, men har opplevd det som noe positivt. Det har også gått i et idag fram til nå. Jeg dro rett hjem, lekte med Leon mens Daniel lagde middag, spiste middag, tok oppvasken, rydde litt før svigermor kom og dro rett på korøvelse. Nå er jeg rimelig sliten, men sitter da igjen med en god følelse av at det kommer til å gå bra på konserten. Har vært superstresset fordi jeg ikke har hatt tid til å øve like mye som jeg hadde tenkt. Forferdelig når man føler at man kommer uforberedt til øvelse, men det gikk så fint! Så nå kan jeg sove!! Natta <3

Tirsdag 2. Desember 2014
Etter jobb idag dro hele familien til en kamerat og fikk servert middag. Vi koste oss og så på 2 episoder av Månetoppen, 2 episoder av The Julekalender og 2 episoder av Julekalender for voksne. Gutta stakk en tur til Biltema og jeg ble værende igjen med en sovende Leon på fanget og vi så på reprise av en julekonsert i Nidarosdomen. Det var utrolig stemning og Leon sovnet på et blunk! Enda senere på kvelden fikk vi testet mikrofonen jeg hadde fått av Daniel og jeg er super fornøyd med lydkvaliteten =) Så nå må vi bare skaffe oss et lydkort og andre diverse utstyr. Har ikke peiling hva vi mangler egentlig 😛 Haha. Så da fikk vi øve litt på julelåtene vi skal ha på konserten. Fikk ikke sunget lenge før Leon våknet og var våken lenge, og var bare sutrete. Ville bare ha mammakos og det fikk han og sovnet godt på fanget til mamma.

Mandag 1. Desember 2014
Første dag i desember og dagen ble fin, fikk ordentlig julestemning når vi sang tenn lys og trakk julekalender.

Lørdag 29. November 2014
Leon våknet rundt kl 7 og da gikk vi ned for å spise frokost. Vi lekte og pludret fram til kl9/9.30, så gikk vi for å legge oss igjen 😛 Og i mellomtiden haddde far i huset kommet hjem fra jobb og la seg sammen med oss.
Vi kom oss etterhvert til byen for å kikke etter julepynt, men da ringte svigerfar og vi måtte finne svigermor xD Ble masse greier ut av det fordi svigermor hadde oppdatert telefonen og fikk ikke ringt. Vi gikk rundt halve byen før vi fant henne. Så vi tuslet rundt i byen sammen med henne og nevøene til Daniel.

Nå har vi pyntet for desember med stjerner i alle størrelser og er foreløpig ganske fornøyd ^^ Kunne tenke meg noen juleplanter her og der så Leon og jeg får ta oss en tur til plantasjen i morgen =)

Klokken er nå 23.11. Daniel sovnet på sofaen rundt kl21.00. Jeg har rukket et par runder med vask og hengt opp tøy, ryddet og tent masse lys ^^ Nå er det bare gulvvask i 1. og 2. etasje igjen. Juhuuu!

Fredag 28. November 2014 Herregud, jeg glemmer å oppdatere i dagboken min jeg! Huff, dette er jo mest for min egen del slik at jeg kan lese tilbake når det har skjedd forskjellige hendelser. Som for eksempel igår, så tullet jeg bare med Leon og satte på musikk og spurte om han ville danse med meg. Plutselig begynte hele ungen å danse! Samboeren min fikk hakeslepp og måtte ta fram kamera, dette må dokumenteres! Vi har tatt sinnsykt mange bilder og filmer av Leon og jeg kikker stadig på de<3 Det er egentlig veldig ofte jeg lurer på hvor tiden egentlig blir av, men ting har jo skjedd da! Moro! Tenk at lille Leon begynner i barnehagen i midten av neste måned. Det skal bli godt å få deg nærmere meg <3 Nå skal jeg kose meg med Glee

Onsdag 12. November 2014 Etter jobb og fortsatt litt hanglete, og muskelstrekk i skulderen kom jeg hjem til ferdig middag<3 Jeg fikk kose litt med lille løve før vi satte oss ned for å spise. Så pludre masse og så fikk løven kveldsmat, mens jeg øvde til korøvelse. Han elsker når jeg synger til han, og det er så utrolig koselig når han viser så mye glede i sang og musikk. Sang for full hals til øvingsfilene på mobilen, mens han gapte 😛 Så kom farmor og de hadde egentid, mens jeg og Daniel dro på øvelse. En veldig effektiv øvelse der vi rakk hele 3 låter. Nå nærmer konserten seg med stormskritt, bare 3 uker igjen! Så nå er det bare å pugge tekst for harde livet! Etter øvelsen koste vi oss med ost, kjeks og julebrus, og hadde pc-date 😛 Haha. Typisk oss 😛

Mandag 10. November 2014 Litt tung dag i dag spesielt når man hangler fortsatt etter sykdom. Takket være gode kolleger så får man ta det i sitt tempo. Leon åler seg bortover gulvet om dagen og det går stadig fortere! Det skjer store utviklinger hos lille løven min og mor er stolt! Han sier pappa på kommando, smaker på alt av det vi gir han, ser en begynnende seperasjonsangst og sier ifra når det er noe han vil. Og i dag er han 8 måneder! Og neste måned er han barnehagebarn!!!!! Hvor blir tiden av!

Søndag 9. November 2014 Vår aller første farsdagsfeiring! En liten milepæl hvor mor gjorde det beste for å markere dette <3 Lagde deilig lunsj idag og far fikk et hjerte med dikt fra mor og barn. Og en suuuper fin ramme hvor det var plass til flere bilder og det stod Family i midten av disse rammene. Jeg holdt en tale hvis man kan si det og sa at planen min var egentlig å fylle alle disse rammene, men kom til å tenke på at det er jo nå vi skal lage minner! Nå som vi har blitt en familie. Gratulerer med farsdagen. Håper andre har fått en flotters helg. Her har det vært sykdom og diverse. Men det er en ny uke i morgen =) Håper bassiluskene forsvinner.

Søndag 2. November 2014 Kosesøndag. Vært i pysjamas i hele dag, utrolig deilig! Jeg har hatt så utrolig mye energi idag at det gikk nesten rundt for Daniel. Jeg vasket enda mere klær og begynt å male listverket på rommet til Leon. OG jeg har brukt resten av plantiden min til å forberede meg til samtaler og møter. Veldig produktiv dag. I tillegg fått besøk av fetteren min. Deilig å kunne kose seg inne i det ruskeværet =)

Lørdag 1. November 2014 Min fetter kom en snartur innom for å vise hva han hadde kjøpt til Leon, lille nurket fikk nissedrakt og flaggermusdrakt av onkel. Han var så fin når vi prøvde draktene. Gleder oss til å bruke det mer =) Det ble Drammenstur på oss idag, ble nemlig bedt på middag hos svoger. Deilig tapas ble servert. Etter at vi kom hjem fikk jeg ikke sove, begynte å rydde i huset istedenfor. Vasket noen runder med klær. La klær i skapene. Vasket gulvene i første etasje. Sjauet kjøkkenet ordentlig og da jeg så på klokka kunne jeg vekke Daniel for da skulle han snart opp for å dra på jobb. Sovnet ikke før rundt 4 xD

Fredag 31. Oktober 2014 Hadde senvakt på jobben idag og må jammen si det var futt i ungene! De var helt i ekstase fordi det er Halloween idag. Ble ganske sliten, men kviknet til når jeg kom hjem for å pynte litt for å vise ungene at her var det godter å få 😛 Det kom en del barn innom og det var koselig ^^

Torsdag 23. Oktober En liten milepæl i dag, vi har fått oss ny bil <3 En Volvo v60 i en fantastisk fin farge! Rebel Blue. Så nå er det kanskje litt lettere å se oss kjørende rundt i byen. Hehe. Og min lillesøster blir 20 år idag <3 Gratulerer så mye <3

Lørdag 18. Oktober Det er bare noen dager jeg føler at jeg lukter Leon-bæsj overalt! Den lille løven gjør ikke annet enn å bæsje!! Og istad så var det bæsj oppover hele ryggen hans, så jeg måtte skylle hele han i vasken. En typisk bæsjelørdag.

Tirsdag 2. September Dro en tur til byen idag og gjorde ærender. Til fredag har Daniel bursdag og jeg har lagt stooooore planer 😛 Lørdag skal vi ha bursdagsfest og Leon skal for første gang siden han ble født sove borte! Gruer meg sykt! Men flere som har sagt at det må vi bare nyte, så vi får se på det. På ettermiddagen hentet jeg min onkel som heter Minh i Horten for å kjøre han hjem til foreldrene mine. Vi gikk tur sammen meg og onkel og snakket, kjempe koselig! Også gikk vi hjem til oss for da skulle jeg vise det nye huset vårt ^^

Søndag 31. August Gikk i pysj fra morgen til kveld jeg, og det var skikkelig deilig!! Gjorde ikke annet enn å kose med min familie <3 Og etter at Leon hadde lagt seg var det søndagskebab og tv på mor og far.

Fredag 29. August Når det nærmer seg september, så betyr det for oss at det er fårikåltid. Og når det er fårikåltid så samles en gjeng med venner og spiser fårikål sammen! Er så koselig når man etterhvert lager tradisjoner sammen!

Torsdag 28. August Vi har hatt en fantastisk flott tur utpå Folehavna med venner og barn. Perfekt grillvær og vi ble til og med litt brune! Kosa vårs!

Onsdag 27. August For en strålende dag! For ikke snakke om været! Alle snakker om været og vi spesielt vi har ventet på en slik dag, for idag fikk vi malt! Det har bare vært regn, regn, lyn, torden, regn, litt sol, og mere regn, lyn og torden. Det har hindret oss i å bli ferdig med huset. Så kom svigermor og passet løveungen, mens vi holdt på. Svigermor er en propell! Hun rydder og vasker og holder seg selv opptatt når hun er her 😛 En skikkelig handywoman, så takknemlig for det <3  Og hun kom med blomster idag for å pynte den nye stuen vår <3 Så var det oppstart i kor igjen og det var såååå utrolig koselig å møte de andre igjen! Så nå går jeg rundt og har sangen “Mary’s boy child” på hjernen 😛 Litt kjip, med tanke på at vi såvidt har kommet til september, men det skal bli gøy med konsert!! Og når vi kom hjem fra korøvelse så hadde svigermor hengt opp enda en vask, og Leon sov, så nå sitter jeg i den nye deilige lenestolen med beina på puffen og koser meg =)

Tirsdag 26. August Ble vekket av telefonen idag, så vi fikk besøk tidlig på morgenen av min lille kusine og hennes mamma. Jeg satte på kaffe, selv om jeg ikke drikker kaffe og det ble mating av bebisene og skravling. Mens vi satt og pratet og jeg viser frem stolt den nye stuen vår ser jeg en kamerat av oss som kommer trillende med datteren sin. Jeg så at han prøvde å ringe, og jeg regnet med at han prøvde å få tak i samboeren min, men han lå fortsatt i sengen og sov. Jeg løp ut og møtte han og inviterte han inn, plutselig lå det 3 babyer i stua vår. Skikkelig kos med playdate! Hvorfor har ikke vi gjort dette oftere? Skravling og leking er jo kos! Senere dro jeg på pesonalmøte på jobben, greit å få slike ting med seg før en begynner igjen på jobb, og det tror jeg de på jobben setter pris på =) Her snakket vi veldig mye om barns medvirkning og hva vi legger i det og hvordan vi kan bruke det i barnehagen. Veldig spennende tema og ulike syn! Kjente at jeg gledet meg veldig til å begynne på jobb igjen. Savner jo disse småttisene så fælt! Så var det hjem til guttene mine, og Daniel måtte en tur til den andre jobben for å refreshe, så da var det bare Leon og meg. Vi kosa litt, spiste litt, badet og koset litt til før natta. Så kom Daniel hjem og vi hadde litt kjærestetid før det ble litt opprydning fra idag. Jeg må seriøs begynne å tenke på hva jeg skal gi til Daniel i bursdagspresang! Vi skal snart ha feiring for han og innflytningsfest. Det gleder jeg meg skikkelig til kjenner jeg! Samle alle vennene våres til et heidundanes fest!

Mandag 25. August En super duper effektiv mandag! Tur til Ikea, fylte en handlevogn med småstæsj og 4 handlevogn med esker vi måtte til slutt få hjelp til å trille vognene ned til parkeringshuset. Først så tenkte vi at vi aldri i hele verden fikk plass til alle pakkene på hengeren og bilen, men neida! Her skal man ikke tvile på Daniels stuerkunnkap! Vi kunne ihvertfall ikke kjøpt mer for alt fikk plass i hengeren og bilen. Leon var som vanlig en engel på tur, sov når vi kjørte til og sov når vi kjørte hjemover, men han har hatt dårlig matlyst idag og det bekymrer meg veldig. Han har klaget litt, men det tror jeg er pga magen, men etter at han fikk tømt seg et par ganger så var han mye mer fornøyd. Også tror jeg kanskje det er tenner på gang, men det har jeg trodd i flere uker. Hehe. Heldigvis fikk han en god porsjon grøt før han la seg og litt melk. Nå har vi fått pakket ut av alle eskene vi har kjøpt og har endelig fylt tomrommet i stua med splitter ny salong og spisebordsett. Så nå er det plass til å sitte når vi får besøk uten at det blir fokus på tven 😛 Også må jeg takke de gode vennene vi har rundt oss som stiller opp og hjelper oss! Og den snille familien vår <3 Superfornøyd med resultatet når vi ble ferdig! Da er det bare å glede seg til å stå opp i morgen ^^ God natt <3

Søndag 24. August På planen idag skulle jeg pakke ut et par esker, meeen det ble ikke noe av for vi fikk besøk og det endte med middagsbesøk og skravling. Kjempe koselig og da hadde jeg en grunn til å vente med det 😛 Så kom plutselig kvelden og da skulle Leon bade også var det kvelden, så nå skal vi faktisk ligge på sofaen og se litt på tv og kose oss med en grandis. Har ikke sett på tv på kjempe lenge. Etter at vi flyttet så har det vært minimalt med tv, og det er kanskje like greit.

Lørdag 23. August Wow! For en fantastisk dag det har vært! Og gratulerer masse til June og Jostein! For et fantastisk flott par som endelig ble mann og kone =) Og jeg har vært så heldig å få synge for dere, tusen takk =) Etter vielsen møtte jeg guttene mine og vi tok en kort bytur, før vi dro innom foreldrene mine og spiste. Så tok vi en liten biltur opp til hytta på Vindfjell og besøkte svigers og nevøene til Daniel. Der grillet vi, sang og bygde lego. I bilen til hytta begynte vi å snakke om vårt eget bryllup! Hihi, kjempe koselig og nå ser det ut som vi har valgt en dato ^^

Fredag 22. August Sto opp tidlig i dag for jeg skulle være ved Sem rundt 8.30, for idag har jeg fått satt på vipper, så nå føler jeg meg så fresh og klar for å synge i bryllup i morgen =)

Torsdag 21. August Idag har far vært ute på playdate med en annen pappa og mor fikk ordne og styre hjemme. Veldig deilig! Rundt klokken 14 kommer Isabell springende inn og var kjempe sliten etter å ha syklet fra Goksjø med klassen. Og hun var sulten, godt jeg akkurat stod og lagde mat til meg selv! Alltid koselig å ha selskap når man spiser. Etterhvert kom Nicolai også og da ble vi plutselig 3! Vi spiste og så på The Croods, kjempe morsom film! Og kidsa fikk gjort lekser. Jeg fikk til og med hjelp til å vaske og ordne huset =) Da ble vaskinga mye mere morsomt, Isabell støvsugde og Nicolai hjalp meg med små ting, mens jeg fløy rundt med spray og klut. Senere hentet jeg guttene mine og da dro vi til svigers og spiste middag før vi dro på kino, mens Leon ble igjen hos farmor og farfar. Litt rart å ha litt alenetid sammen, men også deilig. Vi så filmen Børning og gjett om vi lo godt! Bare jeg så fjeset til Otto Jespersen måtte jeg le, han kom med så mange morsomme kommentarer! Var like før vi børnet hjemover 😛

Mandag 18. August Vi har vært på harrytur! Tok Fjordline til og syns det var en kjempe fin båt! Vi satt oss helt bakerst og der var det så lyst og fint, og med den utsikten! For ikke å snakke om service! Veldig fornøyd =) Handleturen endte med masse ting til Leon, blant annet grøt, middager, fruktpureer, refill til bleiebøtta, utedress, leker, pynteting og våtservietter. Planen vår var jo egentlig å harry-kjøpe med oss masse kjøtt, men det rakk vi ikke for da vi så på klokka og da var den 19.36 så sprang vi til kassa i en jomende fart for å betale det vi hadde i vogna og kjørte i en fykende fart til fergeleien i Strømstad, for vi skulle jo rekke 20.00 båten! Idet vi svinger inn til porten 2 minutter på hel, så vi at de var på vei til å stenge igjen bommene, og da kom vi viftende med armene ut av vinduene for å spørre om vi kunne bli med båten. OG gjett hva?! Vi fikk lov siden vi hadde booket. Wiii! Herregud, vi som satt i bilen og sa dette kommer vi aldri i hele verden til å rekke, nei det her går ikke, skal vi snu? Nei, vi er jo straks ved kaia og jommen kom vi med. Så mens vi kjørte ombord båten takket vi og bukket vi alle som jobbet der =P

Lørdag 16. August  Jeg har vært sammen med samboeren min Daniel i snart 6 år nå, og i løpet av den tiden har vi en sjelden gang spist frokost. Daniel er lik sin far som ikke spiser frokost, men etter at vi har flyttet til det nye huset så har vi spist frokost sammen! Det er kjempe koselig, så idag, mens jeg ga Leon frokost dekket kjæresten til frokost til oss. Så fikk vi først besøk av Nicolai, og deretter kom svigermor med nevøen til Daniel, så kom svoger for å hente nevøen, og for å se hvordan vi har fått det. Det ble en liten omvisning i huset og masse oppmerksomhet på Leon. Så måtte jeg forlate gutten mine for en liten stund, måtte hjelpe foreldrene mine ^^ Klokka er nå over 23 og det er fortsatt mini-festival rett utenfor huset vårt. Trodde det skulle være over kl 23 jeg, siden vi ikke har fått noe nabovarsel på sånt :S Jaja, plager oss ikke foreløpig. Folk må jo få lov til å kose seg. Leon fikk ikke sove idag, men godt mamma kom hjem før han ble utslitt og sovnet på et blunk ^^

Fredag 15. August Hatt besøk av Isabell og Nicolai idag <3 Det er bare så koselig når de er her! Litt krangling om Leon blir det, men som regel går det bra, han er fortsatt like hel. Søskenbarna mine ble igjen for å spise middag med oss slik at de kunne hilse på og leke med nevøen til Daniel. Koste oss på Haukerød skole med klatrestativ og skaterampe.

Torsdag 14. August Leon og jeg tok en kjøretur sammen med tanta mi idag. Hun skulle til Larvik innom sin søster for å hente noe før hun reiser tilbake til Italia. Vi var innom Norbyen, og da benyttet jeg anledningen til å kjøpe et par bukser til Leon, det er ikke noe særlig shortsevær lenger kan du si! Brrr…! Det har blitt så kjølig om morgenen at man får lyst til å ligge i senga hele dagen! Etter turen til Larvik dro vi til Bugårdsparken for å heie på pappa som deltok i kommunelekene. Heiet så godt jeg kunne, men de kom ikke videre så far fikk en god klem fra mor for en innsatsen <3 Vi traff mange kjente i parken og Leon fikk masse oppmerksomhet noe han elsker ^^ Også møtte vi svigermor som stolt viste fram barnebarnet sitt. Hun er så god <3

Onsdag 13. August Idag ble det en spontantur til Ikea på hele familien. Svigers hadde kjøpt seg seng, men glemte en pakke så de hadde bare en halv seng 😛 Så da meldte vi oss frivillig siden vi hadde snakket om å dra dit en dag for å kikke etter ting vi manglet. Siden vi tok denne spontanturen måtte vi også ta hensyn til at jeg hadde sagt ja til å hjelpe foreldrene mine, og ja det ble en hektisk tur! Vi fikk med oss to Billyreoler, en kontorstol, et arkivskap, masse dill dall som man alltid kjøper med seg for det er så kjekt å ha i tillegg til pakken til svigers. Var en super rask tur innom babyshop for å kjøpe tripp trapp stol til Leon. På veien hjem var det sol og deilig vær fram til vi tok av til Sandefjord, da begynte det å øspøse! Vi var nesten hjemme, men måtte stoppe for å sette presenning over hengeren med alle pakkene. Herregud, uansett hvor effektive vi prøvde å være så rakk vi å se nydusjet, heldigvis gikk det bra med alt. Nå ser stua ikke ut da, pappaesker overalt, men sånn er det vel alltid etter en Ikeatur. Etter å ha hjulpet foreldrene mine dro vi etterhvert ned til svigers for å hjelpe dem med å montere den nye senga.

Tirsdag 12. August Sov fryktelig dårlig i natt, så vi var oppe sent alle mann. I dag fikk vi ikke start på Audien enda den har stått på lading, men vi fikk dratt på kastet takket være foreldrene mine som ville låne oss bilen. Så hele familien dro på kastet, vel Leon sov og da fikk mor og far gjort litt ting.

Mandag 11. August Dagens høydepunkt var sen middag hos mine foreldre, der fikk vi servert fondue og rullet sommerruller, med god dipsaus. Jeg må få somlet meg til å legge ut oppskrift på vietnamesiske pannekaker snart for det lagde jeg på lørdag og det smakte himmelsk! Bestemoren min hadde også bestilt til seg selv, så det ble en del pannekaker kan du si. Men innlegget er under making!

Søndag 10. August Lille løve er 5 måneder idag! Herregud som tiden flyr av gårde. Og han har vokst! Bare i løpet av en måned har han strukket seg 4 cm og er 600gr tyngre! Og nå tror jeg det kanskje kommer tenner også, for han tygger og han tygger på lekene sine. Hjulpet mamma i dag også, huff… Mye å gjøre idag også. Men med hyggelig mennesker å mye å gjøre så går tiden ganske fort =) Hyggelig å kunne hjelpe =)

Lørdag 9. August Hjulpet mamma i sjappa idag også, såååå mye å gjøre! Fant ut at det er Sandar – cup i byen og alle skal ha mat samtidig. Solgt nærmere 140 pizzaer. Shiiiit, det verker i bena mine! God natt.

Fredag 8. August Lillebror sover fortsatt over og det utrolig koselig! Han er over gjennomsnittet interessert i data og han passer perfekt sammen med min samboer. Så de har spilt dataspill sammen. Idag har jeg hjulpet mamma og pappa i sjappa, og det er veldig uvant å være så lenge borte fra Leon, men heldigvis kommer han på besøk for å amme =P Er så trøtt, så her blir det kvelden tidlig!

Torsdag 7. August Idag har vi sovet til 11, matet Leon i 8-tiden også sovnet vi igjen. Litt deilig noen ganger, men jeg har begynt å våkne rundt klokka 8 for å begynne å snu døgnrytmen min igjen. Jeg skal jo snart begynne på jobb igjen! Leon har begynt med grøt og har begynt å få skikkelig teken på å spise fra skje! Så da tror jeg han er klar for 4 måltider om dagen. Han blir tross alt 5 måneder til søndag! Har gjort litt innkjøp av barnehageklær til Leon. Perfekt Barneklær skal legges ned og da skulle jo butikken tømmes, veldig synd, men da er det jo ting på salg! Så da fikk jeg kjøpt allværsbukse til han sånn at han kan sitte i sandkassa uten å bli skitten på stumpen og sydvest =) Det var ganske tomt der så det var veldig lite ting i Leons størrelse ='( Ellers så tok vi en lunsjdate i byen. Isabell og Nicolai er her på overnattingsbesøk. Alltid så koselig når de her, og de er så glade i Leon.

4. August 2014 Oppdaget nå at dagboken min er helt borte! Hadde bare et lite skriv fra juni :S Hva som har skjedd vet jeg ikke! Og da får det bare bli sånn da at jeg oppdaterer fra idag, så får vi krysse fingrene på at det ikke skjer igjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *