Long time no see!

Nå sitter jeg og gir Leon lunsj, har presentert han for “Drømmehagen” og han er helt målbundet! Jeg skjønner veldig godt at det er superspennende, det er jo mange melodiøse linjer med innslag av morsomme lyder samtidig som det er figurer i sterke farger med veldig rare navn!

Har ikke vært innom her siden jeg begynte på jobb, så det har vært en del å sette seg inn i igjen, møter og en del overtid. Tror Leon merker godt at jeg er borte, så han blir suuuuperglad når jeg kommer hjem, og det er utrolig koselig å komme hjem til en superblid gutt! Men denne uken så har jeg vært med gutta for far i huset har operert øyet og det har vært etterlengtet! Selv om det har vært en fryd å begynne på jobb igjen, så har det også vært deilig å kunne være hjemme med guttene mine <3

Skal bli flinkere til å oppdatere her ^^

-T

 

IMG_0110.JPG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *