Januar – Måneden som gikk

Så var første måneden i det nye året kommet til en ende. Jeg tenkte jeg skulle utheve noen highlights for denne måneden fra mine opplevelser.

Månedens nedtur
Det må være da alle lå syke utenom samboeren som måtte passe på alle oss. Vi lå rett ut i over en uke, og bare etter noen dager på jobb så ble eldstemann syk igjen. Så jeg følte egentlig at denne måneden gikk veldig sakte og til mye sykdom.


Månedens høydepunkt
Her har jeg egentlig mange flere, men det blir kanskje litt dumt å skrive mange punkter?
– 30 – årslaget til en kompis! Ja, i år runder vi året!
– Eldstemann stod på skøyter for første gang og det ga mersmak også fikk vi alenetid noe som har vært litt for sjeldent etter at minsten ble født.
– Tror dere ikke jeg fikk en spontantur på teater med eldstemann? Yes! Enda en dag med egentid med arvingen <3 Ei venninne sendte melding dagen før og lurte på om jeg hadde lyst på et par gratisbilletter til “Jorda rundt på 80 dager” og vi slo til. Vi koste oss gløgg ihjel og hadde latterkramper. Det ga meg så mange gode minner fra den tiden jeg gikk på teateret der selv. Så kanskje en vakker dag så driver vår sønn med teater?! Det hadde vært så kult.
– Minstejenta sin første aketur <3 Og ikke minst så ble vi litt overrasket over hvor mange ord hun kan nå! Hun gjør seg så godt forstått og vi kan ha en samtale med henne og ble litt tatt på senga da vi oppdaget dette. Milepæl!
– En god nyttårsfest med kollegaer er gull, vi er en såpass stor barnehage at det er viktig med slike sammenkomster for å kunne bli bedre kjent.


Månedens beste innkjøp
En genial duppedings som egentlig var samboeren sin ide, men den er genial, kjekt og man kan kontrollere den gjennom en app. Vi har nemlig kjøpt oss en ringeklokke med kamera. Ring Doorbell, for de som lurer hva det heter. Så hvis du ringer på og vi ikke er hjemme så kan vi faktisk snakke med deg og se deg på telefonen. Så det er ikke bare, bare å robbe huset vårt nå altså! Haha. Hjemmet vårt blir mer og mer smartere og jeg tenker at sånn blir det framtiden også og da er godt å henge litt med i tiden. Alt blir digitalisert, og dere vet man blir litt nerd av å være sammen med en fyr som er i overkant interessert i elektriske duppedingser. Internet og things på nerdespråket.
Hvor mange ganger har jeg trent denne måneden?
Denne måneden har vært desidert dårligste måneden jeg har hatt de siste 3 månedene. Mye sykdom som har da resultert til svært lite mosjon og det merkes veldig godt på kroppen de gangene jeg dro. Så fremover nå må jeg bare bite tennene sammen og komme meg over den tunge kneika.

Månedens rett
En ting som jeg ofte sier til meg selv er at jeg burde kanskje utvide middagsrepertoaret mitt eller vi da siden samboeren og jeg lager ofte middag sammen. Noen ganger er det easy-peasy mens andre ganger er jeg så matlei at hjernen min blacker helt ut og sørger bare for at jeg får i meg noe mat for å overleve. Voilà, fant svinekam på tilbud og slo like godt til uten å vite hvordan man tilberedte den. Den smakte nyyydelig om jeg må si det selv. Oppskrift kan komme hvis ønskelig!


Hvilke serier har jeg sett?
Når man har vært syk så blir det jo en del tv-titting. Jeg så siste sesongen av Grey’s Anatomy. Så den er ajour. Sesongavslutningen til Outlander ble også sett denne måneden. Opprydning med Marie Kondo har jeg sett, som jeg absolutt vil anbefale de som ønsker inspirasjon til et ryddigere hjem! For gjett om jeg har satt igang et klesprosjekt!
Mesternes mester er gøy. Det jeg ikke fikk sagt med Solveig Kloppen, o – m – g for en trist dokumentar! Anbefales! Også 113 serien på NRK!
Det er sikkert flere jeg har sett et par episoder av, men ikke falt helt i smak.

Hvilken bok leser jeg akkurat nå?
Boka som jeg leser før jeg legger meg heter “Nei og atter nei” av Nina Lykke. Er ikke ferdig med den enda. Men en fin bok så langt hvor man kan bli med en annen familie og deres problemer og hverdagsliv.

Det får holde for denne gang, kanskje det dukker opp flere punkter som er artige å ta med, noen punkter som dere synes jeg mangler? Ikke vær redd for å kommentere!

Ha en fiiiin dag<3
Tina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *