Hva bruker du egentiden til?

Tiden flyr avgårde når man er i sin egen boble! Tenk at idag er det 4 uker siden vår lille prinsesse kom til verden <3 Det er vel nå jeg smått begynner å kjenne at jeg er mer og mer sliten for hver dag som går. Hodet er sjeldent med meg, for jeg vet jo hva jeg burde gjøre og hva som er  det riktige å gjøre, men det er jo ikke det jeg har lyst til. Jeg er ikke misunnelig på at venninner og venner er ute og nyter vin eller hva det måtte være. Jeg føler meg veldig heldig som får lov til å være mamma og ord kan ikke helt beskrive hvordan livet med barn er for alle barn er unike på sin måte. Det jeg vet er at jeg er tvunget til å være mamma, men så er det noen ganger jeg kjenner på det å være mamma, at man blir litt lei. Er det lov å være bittelitt lei? OG vet dere hva jeg lengter etter? Jeg lengter etter å kunne ta meg en dusj når jeg selv vil og ha tid til å vaske håret mitt. Lengsel etter mer enn 3 timer sammenhengende søvn står og på ønskelisten. Det er ofte jeg har glemt hva jeg har startet på når man må avbryte med disse ammepausene. På kveldene når eldstemann er lagt spør jeg ofte samboeren om jeg får lov til å ta meg en dusj, men det er ikke alltid den er lang! For når jeg først får hendene mine fri vet dere hva jeg bruker den tiden på da? Den lille delen av meg som har autisme av perfeksjonisme tar seg en dusj, rydder badet, setter på klesvask/henger opp klesvask, bretter klær, shiner kjøkkenet etter middag, tømmer bleiebøtta, rydder etter lek til eldstemann, vanner blomstene ute og planlegge morgendagens middag. Det er min egentid…

Prinsessa vår elsker nærhet og kan sove inntil oss i flere timer om gangen og jeg gir så mye nærhet jeg kan, det er syyykt koselig. Mitt ønske er at hun skal føle seg trygg og kjenne all den kjærligheten vi gir henne, for bare tanken på at et barn ikke blir elsket av sine foreldre er uforståelig, vondt og hjerteskjærende.

Det er litt ironisk at jeg lengter litt etter egentid, for jeg vet jo så innmari godt at dette er noe jeg kommer til å savne! Alle jeg møter sier jo at det er bare å nyte denne tiden for det går så fort! Så da er det bare å nye da…

IMG_8311

– T

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *