Her er det julestemning!

Nå har jeg fått på plass familiens pakkekalender, fikk plutselig trang for å gjøre noe nytt og hjemmelaget i år. Hehe. Lå nemlig en natt og lurte fælt på hvordan jeg kunne gjøre det og kom på at vi har jo skamklipt hekken vår, og da kunne jeg jo bruke grenene siden vi skal kvitte oss med hekken neste år. Ble veldig fornøyd med resutatet ihvertfall, med litt saging og hamp med de mest avanserte knutene så kan alle få det til.

Vi har valgt å ikke ha kalender til Leon i år, han er for liten til å skjønne noe ennå. Og det samme som i år og i fjor og den tiden vi har vært sammen så har Daniel og jeg 50/50 av kalenderen. Vi lager halvparten av kalenderen til hverandre og det er like spennende hvert år. Så nå gleder jeg meg veldig for i år har vi vært tidlig ute! Det er litt typisk oss egentlig, har hendt at det har vært dager på etterskudd, men ingen er perfekte eller?

Adventskransen står klar og snart er all pynten tatt fram. Jeg fant ut at jeg har masse rød julepynt og det har jeg skikkelig lite lyst til å ta fram i år :S Jeg vet ikke hvorfor, men litt forandringer blir kanskje bra? Når jeg lukker igjen øynene ser jeg for meg masse hvitt, glitter og sølv, og det må vel være et tegn? Jeg får få med meg gubben på shopping da 😛

– T

IMG_0407.JPG

IMG_0352.JPG

IMG_0408.JPG

IMG_0401.JPG

IMG_0406.JPG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *