Februar – måneden som gikk

Hei og hopp!
Sitter nå her og leter litt på tampen etter en god oppskrift til en melkefri og saftig digg bløtkake. Tenkte jeg skulle være litt crazy og trå ut av komfortsonen med en kake til bursdagsgutten min <3 Nå har jeg funnet en oppskrift som jeg tenkte jeg skulle gå for og da skal dere selvfølgelig få høre om det ble en suksess eller ikke.

Månedens nedtur – Sykdommen tok jo aldri slutt her i huset så vi fortsatte litt i starten av måneden hvertfall minstejenta vår også bar det rett til operasjon. Det gjorde at kroppen min ble fylt med stress.

Månedens høydepunkt – Det må være bursdagsfesten til en kompis! Og når jeg tenker meg om så var det den eneste gangen vi har vært ute av huset og vært sosial sammen xD En kveld uten barn med gode venner samlet var etterlengtet!

Månedens beste kjøp – Gikk på en shoppingsmell på wish! Har fortsatt ikke fått pakkene og jeg gleder meg sykt til å få de. Har blant annet kjøpt en bikini, treningstights og litt smykker til meg. Også har jeg bestilt en lik t-skjorte til alle mann i huset sånn at vi kan matche <3 Så nå håper jeg bare på at produktene står til forventningene! <3

Hvordan går treningen? Mitt mål er hver dag er 10 000 skritt og det er faktisk ikke et problem når jeg er på jobb, for det er ganske aktive dager med barna utenom når jeg har kontortid. Men ja! Jeg har begynt å trene sammen med bror og fetter og følger deres program! Har nå trent 3-4 ganger i uken i 14 dager nå og kjenner på kroppen at jeg trener annerledes enn det jeg pleier når jeg trener gruppetimer. På gruppetimer har det vært høy intensitet med lette vekter og mange repetisjoner, mens nå er det færre repetisjoner, men med tyngre vekter.

Hvilken bok leser jeg akkurat nå? Akkurat nå leser jeg “Jenta som ble igjen” av Jojo Moyes. Forfatteren bak bøkene “Et helt halvt år”, “Etter deg” og “Fremdeles meg” Fantastiske bøker, og jeg elsker slike romantiske romaner med tragedier og fra en kvinnes perspektiv. Det er tross alt kvinnedagen snart!

Månedens film – Crazy rich asians. Haha. Bare sjekk den ut 😛

Alt i alt så har det kun gått oppover etter operasjon, og formen er bra. Jeg må bare komme meg litt over den vonde stølheten som jeg kjenner på hver dag xD Huff..

Ha en fin torsdagskveld videre!
Tina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *