Fastelavnsøndag

Hei alle!
Det er søndag allerede og idag hadde jeg ikke helt troen på at det skulle lette på været etter regnskyllet på morgenen idag. Heldigvis for meg som var alene hjemme med barna så at sola tittet fram bak skyene. Så da benyttet vi anledningen til å kunne dra på utflukt for å leke og spise. Barna elsker å være ute og kunne fint være ute hele dagen. Men så er det fortsatt litt kjølig når vinden blåser på disse små fingrene.

Idag har jeg ikke markert fastelavn, for da tror jeg ikke huset hadde sett ut. Det er litt krevende å ha en snart 2-åring hjemme og jeg merker at hun utforsker på helt andre områder enn det da eldstemann var på samme alder. Så jeg må alltid ha et øye på henne HELE tiden, for hun er ikke noe særlig grei med storebror heller og det merker jeg er veldig slitsomt. Storebror som ønsker bare å sitte ved siden av og dele snop, kan plutselig få en liten neve klaskende i ansiktet uten noe som helst grunn. Så jeg merker selv at lunten er litt kortere om dagen, og det er ikke noe gøy. Kroppen gir meg lite energi og det tar laaaang tid å lade opp topplokket om dagen. Det må jeg gjøre noe med asap… Og hvordan vi som familie kan komme på rett spor igjen.

Nå er det også bare en uke igjen til vi har en 5-åring i hus, så det krever jo litt hjerneceller til å planlegge også, men tror han blir veldig fornøyd uansett hva vi gjør. Lekeland-bursdag er alltid en slager.

Jeg skal snart komme igang med månedens som har gått innlegget. Kan ikke skjønne at det allerede har gått en måned allerede!

I kveld har samboeren og jeg sett på filmen “A star is born” og den var bare proppet full av fantastiske sangtekster utført av Bradley Cooper og Lady Gaga! Wow, sier jeg bare <3 Anbefales!

God natt
Tina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *