En smerte, mange tårer, men en sinnsykt glede<3

Da du kom til verden sto klokken vår helt stille. En milepæl i pappa og mitt liv ble skapt, du, et lite nurk ble lagt på mitt bryst, du, vår førstefødte satte virkelig spor i våre hjerter. Det gjør du fortsatt for vi er så innmari stolte! Vi sprekker av stolthet over hvor mye du har vokst og utviklet deg på bare 5 år! Veien har vært kronglete til tider, men vi sto i det sammen og løste dette sammen <3

I det øyeblikket du kom måtte jeg gråte, for det var skummelt, vondt, en stor lettelse for at det var over og ikke minst kjente jeg på en så stor kjærlighet for deg. Det er en ubeskrivelig følelse, og det er en følelse kun vi kvinner som har født barn kan kjenne på. Ja, det er bare helt rått.

Senere idag skal vi feire deg, du la deg med en masse forventinger og vi gleder oss til å se reaksjonen din <3

Jeg fant et dikt som fikk meg til å gråte ikveld mens jeg har skrevet dette innlegget og den beskrev bare tankene mine for deg lille venn så fint<3

Jeg stryker hånden over ditt myke kinn,
mens jeg tørker en tåre fra øyenkroken min…
Det er ikke en tåre av sorg eller smerte,
men et bevis på den sterke kjærligheten
i mitt hjerte..

Jeg prøver å forestille meg hvordan
din framtid vil være,
mens jeg ber en stille bønn om at du
får alt du ønsker deg, min kjære..

Men jeg vet jo at veien ikke alltid er rett,
å velge riktig er ikke alltid like lett..
Du vil nok møte motgang,
smerte og sorg,
men til slutt vil du finne lykkens borg.

Der vil du finne hvile på
en sterk og god arm
og kanskje huske minner fra
mammas myke favn..

Når stormen uler på sitt verste
og du er trist og lei..
lukk øynene og tenk på at
mamma elsker deg

For uansett hvor i verden du vil være,
skal du vite at mamma er der for deg
min kjære..
For du og jeg har delt samme blod
og ingen kan skille oss,
for vi har sterke bånd vi to.

Jeg elsker deg <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *