En rosa dag i desember

Mange har spurt meg om det er vanlig å døpe barna sine når de er eldre, og det er ikke helt vanlig, men heller ikke uvanlig! Vil jeg si da… Med litt mas fra min bestemor og et lite push fra min mamma kom vi i mål!

Jeg tok mine siste feriedager for å stå på kjøkkenet sammen med mamma og pappa for å lage mat. Vi serverte vårruller, sprøstekte wonton, stekte nudler med scampi og grønnsaker, biff i chilli- og hvitløksaus og and a la min pappa. Svigers og min søster stod for dessert. Så masse god hjelp fikk vi for å lage en perfekt dag til prinsessa vår <3

Sist vi hadde dåp så var det for eldstemann, men da hadde vi det sammen med flere i familien for da var det babyboom i familien. Leon hadde dåp sammen med 5 av mine yngste søskenbarn. Jeg har så mange søskenbarn at jeg kan ikke si antallet med en gang noen spør meg for det glemmer jeg hele tiden uansett hvor mange ganger jeg prøver å lære meg det. Hehe.

En nydelig dag <3

Tina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *