En litt redusert søndag

God kveld til dere <3

Søndagen idag var litt preget av gårsdagens festligheter, men det var jeg som hadde sagt ja til å stå opp med barna. Vi hadde ordnet barnevakt, men ikke sovende barnevakt for de hadde reist nordover sånn spontant. Så da mister man det privilegiet om å sove ut dagen etterpå. Jeg pleier ikke å være noe særlig dårlig når jeg står opp etter en kveld med litt alkohol, egentlig litt omvendt, jeg får ofte hodepine når jeg drikker og våkner helt fint bare noen timer færre på øyet. Og det er det som gjør at jeg er litt redusert da, men det stoppet ikke meg i å ta på oss uteklær for å komme oss litt ut i sola! For idag skulle vi nyte været alle mann! Klarte nemlig å få mannen ut av senga før kl11 idag også og vi gikk til nærmeste lekeplass og lekte.

Vi fikk vært ute en stund, mens mannen måtte kaste inn håndkle etter kort tid og måtte takke for seg og vendte snuten hjemover til Paracet og sofa. Minstefrøkna elsker å være ute og vil gjerne være ute hele tiden. Går stadig ut i gangen for å ta på seg sko og finne fram jakka, så da tenkte å være i forkjøpet for en gang skyld.

Kvelden igår var etterlengtet! Godt å komme seg ut og være sosial etter lang tid med sykdom og ikke minst dra ut sammen som par. Det liker vi veldig godt =) Bursdagsbarnet ble superfornøyd med gavene og kvelden og vi fikk legge igjen masse spor etter oss. (les:konfetti) Det blir ikke noe 30-årslag uten et par konfettibomber, så nå kan samboeren min og jeg bare glede oss til bursdagen vår. Haha. Jeg tror jeg fikk med meg litt hjem også. Fant noe konfetti etter forrige bursdagen her om dagen på vaskerommet også.

Begynte å trene litt rolig på torsdagskvelden sammen med bror og fetter og tenker at det er en gyllen mulighet til å få kvalitetstid sammen med dem og har fått trent med dem to ganger allerede <3 Vi jobber på forskjellige tider og det så og si umulig å få tid sammen med de ellers i hverdagen og nå som det har åpnet et treningssenter rett i nærheten av oss så har nesten alle i familien min meldt seg inn der. Og med de trener jeg på en helt annen måte enn det jeg ellers pleier å gjøre og det kan jo være godt med litt forandringer også? Det ble en dag med bein og en dag med armer og gjett om jeg kjenner verkingen på kroppen! Det kjennes ut som alle muskelfibrene mine ble revnet tvers av etterhvert som jeg tok alle settene. Det har gått veldig bra med meg etter operasjon, nå merker jeg ingenting og går niks nada på noe smertestillende og er superhappy for det!

Barna er lagt og nå er det litt slumrings før klargjøring av barnehagebag til i morgen, for da starter uka igjen. Vi får krysse fingrene for at alle i denne husstanden holder seg friske!

Ha en god kveld videre dere <3
Tina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *