En bekymring mindre

I en travel hverdag så er det ikke alltid lett å bestemme hva man skal spise til middag, og det problemet har vi hatt kjempe lenge helt frem til et par måneder tilbake. Samboeren er den som ikke liker å planlegge og kjøpe inn for en uke om gangen, vi har prøvd litt forskjellige strategier som ikke har fungert i lengden. Så da har vi brukt masse penger og ikke minst tid hver dag for å gå i butikken. Og når man handler på tom mage så får man lyst på alt, og den ene har lyst på det og den andre har lyst på noe annet. Noen som kjenner seg igjen? Jeg har mast meg til Adams matkasse og vi har prøvd det i noen måneder nå og for første gang i hele mitt liv har jeg endelig fått en mer avslappet forhold til middag, nå koser jeg meg til hvert måltid! Vi har jo alltid laget mat sammen, men nå som vi har fått Leon så er det ikke alltid det passer for han at begge lager middag 😛 Men som regel får vi det til ^^ Jeg får ikke sagt det nok! Det er så deilig å slippe å tenke på hva man skal til middag!! Vi får mat levert på døren hver mandag og det er nok mat til 5 dager. Noen ganger blir det rester igjen, mens andre ganger får vi spist opp det meste. Vi får med en oppskriftshefte som man kan spare på og gi terningkast. Det er så moro med noe nytt og spennende! Jeg gleder meg som en unge hver mandag, men har som regel tjuvkikket på facebooksiden til Adams matkasse og sett hva som står på menyen den kommende uken. Alt frister og man får smakt på så mye nytt av grønnsaker! Jeg har aldri i hele mitt liv handlet pastinakk, redikk eller neper. Har dere?

En annen ting som er så fint med han Adam er at han samarbeider med ei ernæringsfysiolog og hun passer på at vi får i oss det vi trenger av viktige ingredienser slik at kroppen føler seg bra ^^ Tipp, topp tommel opp for han Adam! Her er noen bilder du får vann i munnen av! Digg!

IMG_0176.JPG

IMG_0331.JPG

IMG_0347.JPG

IMG_0285.JPG

IMG_0012.JPG

IMG_0107.JPG

IMG_0108.JPG

IMG_0041.JPG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *